Tak, tak wiem, ale ja sobie odbiorę tą szczepionkę chwilę przed szczepieniem, żeby nie trzymać w lodówce, bo raz, że najczystsza nie jest, a dwa kto wie jaka tam jest temperatura i tą torbę właśnie chcę kupić na czas transportu z apteki do przychodni, niby kawałek mamy, ale wolę nie ryzykować.My kupowaliśmy i sami dowoziliśmy. Są specjalne torby do przewożenia leków, które nadają się i do szczepionek. Pamiętaj, żeby trzymać je w lodówce w odpowiedniej temperaturze. Z tego co pamiętam między 2 a 8 stopni
reklama
No bez sensu to zrobili ale cóż.... Nigdy sensu w niczym tu nie byloRozumiem, że ta 13-walentna nie jest refundowana? Bez sensu, że refundują szczepionkę na szczepy, które nie są najbardziej groźne... Ahh ten nasz cudny nfz
Dziewczyny czy zdarza się że wasze Maluchy miewają nieskoordynowane ruchy? U mnie zauważyłam że synek ma takie napady że macha rękami i nogami w taki dosyć szybko sposób. Często przy karmieniu się to zdarza. Martwi mnie co to może być
Moja tak ma odkąd podcielismy wedzidelka czesto pomaga odbicie, jak sobie beknie to jej przechodzi, albo jak przeloze do drugiej, pelniejszej piersi... a czasami tez nie wiem czemu. Z tym ze u nas ewidentnie sie denerwuje i dlatego tak wierzgaDziewczyny czy zdarza się że wasze Maluchy miewają nieskoordynowane ruchy? U mnie zauważyłam że synek ma takie napady że macha rękami i nogami w taki dosyć szybko sposób. Często przy karmieniu się to zdarza. Martwi mnie co to może być
Sylwia99
Fanka BB :)
Różnie raz wyjdzie co 3,5, co 4 godz, 4,5 godz, w nocy 4-7 godz.Co ile mniej więcej ci wychodzi karmienie?
Sylwia99
U mnie też, jak się denerwuje to tak robi.Moja tak ma odkąd podcielismy wedzidelka czesto pomaga odbicie, jak sobie beknie to jej przechodzi, albo jak przeloze do drugiej, pelniejszej piersi... a czasami tez nie wiem czemu. Z tym ze u nas ewidentnie sie denerwuje i dlatego tak wierzga
Mój też tak ma, ale to raczej nic niepokojącego, niemowlaki tak chyba mają, zwłaszcza jak coś im nie gra i są niespokojneDziewczyny czy zdarza się że wasze Maluchy miewają nieskoordynowane ruchy? U mnie zauważyłam że synek ma takie napady że macha rękami i nogami w taki dosyć szybko sposób. Często przy karmieniu się to zdarza. Martwi mnie co to może być
U mnie też, jak się denerwuje to tak robi.
W sumie to dobrze ze o tym wspominacie bo mnie juz to zaczelo martwic....Mój też tak ma, ale to raczej nic niepokojącego, niemowlaki tak chyba mają, zwłaszcza jak coś im nie gra i są niespokojne
kwiatek250
Dziękuję za to co napisałaś @olga.1 ❤. A Twoje dziecko, w którym jest tygodniu i ile srednio orzybiera na wadze @olga.1 ?Karmisz modyfikowanym? A jak więcej maleństwo chce to nie dostaje ?
U nas pediatra powiedziała żeby nie patrzeć na tabele karmienia i dawac wtedy kiedy dziecko sie domaga czyli tez modyfikowane na żądanie. U nas czasem wychodzi 6 karmien a czasem 8. I tez zjada przy karmieniu od 100 do nawet 150ml. Wiec wychodzi więcej na dobę niz zalecane w tabeli
reklama
Dziewczyny a zdarza sie Waszym dzieciom ze tak krzykna przez sen jakby im sie cos zlego snilo? Moja ostatnio tak ma... jak spi i nagle taki jęk jakby ja cos przestraszylo.
nie no.. czuje sie jak typowa niedoswiadczona matka, naprawde.....
nie no.. czuje sie jak typowa niedoswiadczona matka, naprawde.....
Ostatnia edycja: