Taak, czasem mam wrażenie, że ma fajne sny jak się uśmiecha, a czasem jakieś koszmary jak się wierci albo jęknie nerwowo. Chyba każda matka, przy pierwszym dziecku zwłaszcza, jest niedoświadczonaDziewczyny a zdarza sie Waszym dzieciom ze tak krzykna przez sen jakby im sie cos zlego snilo? Moja ostatnio tak ma... jak spi i nagle taki jęk jakby ja cos przestraszylo.
nie no.. czuje sie jak typowa niedoswiadczona matka, naprawde.....
reklama
Karolina9933
Fanka BB :)
Hehe ja tak samo. Niby miałam już do czynienia z małymi dziećmi, ale swoje to zupełnie co innego, więc można powiedzieć, że też jestem niedoświadczoną matkąDziewczyny a zdarza sie Waszym dzieciom ze tak krzykna przez sen jakby im sie cos zlego snilo? Moja ostatnio tak ma... jak spi i nagle taki jęk jakby ja cos przestraszylo.

zgredzus
W jakim dokładnie Mała jest wieku, pytam bo nam przez covid szczepienia się opóźnia i sie stresuje tym :/
No ja też 5w1 i prenevar i rotarix bym chciala [emoji16]. Musze zadzwonić do przychodni sie spytac co mają. I tak juz powinnysmy byc zaszczepione a nie jesteśmy. Dopiero po świętach pojde. Ja mam taki katar czekwc az mala zalapie[emoji26][emoji26]
W piatek bedzie miala 8 tyg. Ja sie jakos nie przejmuje, chce zeby bylo poprostu bezpiecznieW jakim dokładnie Mała jest wieku, pytam bo nam przez covid szczepienia się opóźnia i sie stresuje tym :/
U mnie ostatnio tak bylo ze tak krzyknela az mąż z salonu przybiegl.. A tak to pojękuje sobieDziewczyny a zdarza sie Waszym dzieciom ze tak krzykna przez sen jakby im sie cos zlego snilo? Moja ostatnio tak ma... jak spi i nagle taki jęk jakby ja cos przestraszylo.
kwiatek250
Tak, zwłaszcza w nocy lub nad ranem... płytki sen. W nocy zrywam się, żeby odkryć, że ona śpiDziewczyny a zdarza sie Waszym dzieciom ze tak krzykna przez sen jakby im sie cos zlego snilo? Moja ostatnio tak ma... jak spi i nagle taki jęk jakby ja cos przestraszylo.

Sylwia99
Tak i często też robi minę, jakby miała się rozwyć zarazDziewczyny a zdarza sie Waszym dzieciom ze tak krzykna przez sen jakby im sie cos zlego snilo? Moja ostatnio tak ma... jak spi i nagle taki jęk jakby ja cos przestraszylo.

U mnie mala 6 tygodni. Teraz nie wiem ile ma bo nie wazona ale napewno przybrala bo da się odczuc przy noszeniu. Ale ja tez myslalam ze jje za duzo i konsultowałam z dwoma pediatrami. I tez usłyszałam że jak dziecko sie domaga to dac. Widocznie potrzebuje. Chyba ze by chciala co godzine No to nie. Ale po 2 2,5 jak najbardziej. U nas czasem jak mija 2,5h to jest taki wrzask jakby ze skóry obdzierali. Ale jak isnie to potrafi przespać i 4h.
reklama
Michalina_25
u nas tak samo, w dzien chce czesciej jak nie śpi a jak zasnie to wytrzyma nawet 4h.U mnie mala 6 tygodni. Teraz nie wiem ile ma bo nie wazona ale napewno przybrala bo da się odczuc przy noszeniu. Ale ja tez myslalam ze jje za duzo i konsultowałam z dwoma pediatrami. I tez usłyszałam że jak dziecko sie domaga to dac. Widocznie potrzebuje. Chyba ze by chciala co godzine No to nie. Ale po 2 2,5 jak najbardziej. U nas czasem jak mija 2,5h to jest taki wrzask jakby ze skóry obdzierali. Ale jak isnie to potrafi przespać i 4h.