reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
My wezmiemy Prenevar, u nas w przychodni 300zl. I chyba do tego 5w1 ale jeszcze musze sprawdzic jaki koszt.
No ja też 5w1 i prenevar i rotarix bym chciala 😁. Musze zadzwonić do przychodni sie spytac co mają. I tak juz powinnysmy byc zaszczepione a nie jesteśmy. Dopiero po świętach pojde. Ja mam taki katar czekwc az mala zalapie😥😥

No, żeby za bardzo nie przytyła. To jest Francja, tu się dba o linię od małego😱😱😱. A, że ja matka Polka, to daję dziecku jeść ile chce...🤪, no ale też nie wiem czy dobrze, bo mi przytyla 900 gr w dwa tygodnie..., ja oszaleję z tym jej żywieniem🥰. Nie jest gruba, a urosła z 51cm na 58cm...!!!
@Sylwia99, aTy ile swojej deidzi dajesz teraz mleka i w którym tygodniu onz jest ?
Ładnie przybiera Twoja :) a weź dziecko głodzić.. Ja daje 5/6 razy po 120 ml. W sobote będzie 7 tyg. :)

I za 6w1 zapłaciliśmy tyle co trzeba 190 zł, to te pneumokoki dużo droższe były, bo kosztowaly 300 zł :/
Ale pneumokoki przecież są refundowane 😯🤔 tylko meningokoki nie są i kosztują niestety sporo (ok. 350zł te najpopularniejsze), ale jak się szczepi po skończeniu pół roku, to jedna dawka mniej i ja tak będę szczepić 😉

reklama
Do góry