Michalina_25
Fanka BB :)
my też musimy sami, dostaniemy receptę i trzeba wykupićA to wy sami musiscie zamawiac szczepionki?? U mnie w przychodni normalnie sa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my też musimy sami, dostaniemy receptę i trzeba wykupićA to wy sami musiscie zamawiac szczepionki?? U mnie w przychodni normalnie sa
My wezmiemy Prenevar, u nas w przychodni 300zl. I chyba do tego 5w1 ale jeszcze musze sprawdzic jaki koszt.Prenevar robiliście? one kosztują wlasnie tak 250-300...
No ja też 5w1 i prenevar i rotarix bym chciala . Musze zadzwonić do przychodni sie spytac co mają. I tak juz powinnysmy byc zaszczepione a nie jesteśmy. Dopiero po świętach pojde. Ja mam taki katar czekwc az mala zalapieMy wezmiemy Prenevar, u nas w przychodni 300zl. I chyba do tego 5w1 ale jeszcze musze sprawdzic jaki koszt.
Masakra, ale fajnie, że chce go z łaski swej zobaczyć!!Pół dnia czekania na teleporadę i w końcu możemy iść na spacer! Kazała nam jutro przyjść, sama stwierdziła, że musi osobiście go zobaczyć, ale jak to się wszystko przedłuża przez te teleporady
Ładnie przybiera Twoja a weź dziecko głodzić.. Ja daje 5/6 razy po 120 ml. W sobote będzie 7 tyg.No, żeby za bardzo nie przytyła. To jest Francja, tu się dba o linię od małego. A, że ja matka Polka, to daję dziecku jeść ile chce..., no ale też nie wiem czy dobrze, bo mi przytyla 900 gr w dwa tygodnie..., ja oszaleję z tym jej żywieniem. Nie jest gruba, a urosła z 51cm na 58cm...!!!
@Sylwia99, aTy ile swojej deidzi dajesz teraz mleka i w którym tygodniu onz jest ?
TakPrenevar robiliście? one kosztują wlasnie tak 250-300...
U mnie wystawiła receptę i sama muszę kupić i dowieźć a też tym wolała, żeby przychodnia to załatwiła...A to wy sami musiscie zamawiac szczepionki?? U mnie w przychodni normalnie sa
Ale pneumokoki przecież są refundowane tylko meningokoki nie są i kosztują niestety sporo (ok. 350zł te najpopularniejsze), ale jak się szczepi po skończeniu pół roku, to jedna dawka mniej i ja tak będę szczepićI za 6w1 zapłaciliśmy tyle co trzeba 190 zł, to te pneumokoki dużo droższe były, bo kosztowaly 300 zł :/
Prenevar robiliście? one kosztują wlasnie tak 250-300...
Pneumokoki nie macie refundowane? Czy ja znów czegoś nie ogarniam?My wezmiemy Prenevar, u nas w przychodni 300zl. I chyba do tego 5w1 ale jeszcze musze sprawdzic jaki koszt.
Ogólnie ta lekarka jest spoko, pewnie to nawet nie od niej zależą te teleporady. Jak jeszcze Czaruś nie miał peselu to go przyjęła chociaż nie musiała, wtedy co tak płakał (z głodu ).Masakra, ale fajnie, że chce go z łaski swej zobaczyć!!