reklama
O jaa masz jakies objawy??? Mnie strasznie zaatakowały zatoki i krtan mnie boli... Tez sie martwie, ze złapałam covida.A u nas pod górkę, wyszedł mi pozytywny covid, jutro mieliśmy szczepić, ale trzeba przełożyć...
zgredzus
Fanka BB :)
Mnie męczył katar, ale myślałam że przeziębienie. Zawsze jestem raz w roku chora i jest to przełom właśnie marca i kwietnia.ale w piątek na pół dnia straciłam całkowicie węch i smak i ze względu na szczepienia poszłam zrobić test i wyszedł. Dzisiaj się już czuję zdrowa. W sumie piątek i sobota średnio się czułam, ale na tyle dobrze że normalnie się Małym zajmowałam.
O jaa masz jakies objawy??? Mnie strasznie zaatakowały zatoki i krtan mnie boli... Tez sie martwie, ze złapałam covida.
A Ty nie miałaś przeciwciał? Chociaż w sumie licho wie, czy one chronią przed tymi nowymi mutacjami... Chłopak niby chorował, ale teraz pół firmy u niego choruje, więc się boję jak nie wiem do tego córeczka kuzyna chora, a oni mieszkają z moją babcią (niezaszczepiona, 89 lat), na rozmiar złego mój tata się z nią widział, więc dmuchając na zimne nawet z rodzicami się teraz nie spotykamO jaa masz jakies objawy??? Mnie strasznie zaatakowały zatoki i krtan mnie boli... Tez sie martwie, ze złapałam covida.
No mialam przeciwciala. Pewnie juz zniknęły niestetyA Ty nie miałaś przeciwciał? Chociaż w sumie licho wie, czy one chronią przed tymi nowymi mutacjami... Chłopak niby chorował, ale teraz pół firmy u niego choruje, więc się boję jak nie wiem do tego córeczka kuzyna chora, a oni mieszkają z moją babcią (niezaszczepiona, 89 lat), na rozmiar złego mój tata się z nią widział, więc dmuchając na zimne nawet z rodzicami się teraz nie spotykam
Myślisz, że to tak szybko znika? Oby nie, nie chcę przeżywać tego koszmaru po raz kolejny, teraz podwójnie, bo Czaruś jest z nami, musiałabym całkiem sama go ogarniać, a juz teraz, z wsparciem chłopaka, czasem nie daje radyNo mialam przeciwciala. Pewnie juz zniknęły niestety
No wlasniw mniw męczy katar strasznie i ta krtan mnie troche martwi..Mnie męczył katar, ale myślałam że przeziębienie. Zawsze jestem raz w roku chora i jest to przełom właśnie marca i kwietnia.ale w piątek na pół dnia straciłam całkowicie węch i smak i ze względu na szczepienia poszłam zrobić test i wyszedł. Dzisiaj się już czuję zdrowa. W sumie piątek i sobota średnio się czułam, ale na tyle dobrze że normalnie się Małym zajmowałam.
Kolo pół roku niby... No mam nadzieje ze przeziębiona jestem tylko. Tylko jak pomyślę sobie ze hania dostanie kataru to masakra.Myślisz, że to tak szybko znika? Oby nie, nie chcę przeżywać tego koszmaru po raz kolejny, teraz podwójnie, bo Czaruś jest z nami, musiałabym całkiem sama go ogarniać, a juz teraz, z wsparciem chłopaka, czasem nie daje rady
No dokładnie, ja też najbardziej o Czarusia się boję, żeby nic nie złapałKolo pół roku niby... No mam nadzieje ze przeziębiona jestem tylko. Tylko jak pomyślę sobie ze hania dostanie kataru to masakra.
reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Moja też ma czasem jakby chrypkę, szczególnie po nocy. Nie wiem czy u nas to nie jest związane z ulewaniem. U lekarza z tym jeszcze nie byłam, bo boję się wizyt w przychodni że względu na COVID.U mnie kolek raczej nie ma na szczęście, ale za to od wczoraj jakieś problemy z głosem, teraz ewidentnie słychać, że ma chrypkę, obawiam się, że go przewiało ostatnio na spacerze, strasznie wiało, a nie był za grubo ubrany i nie wiem, czy lecieć jutro do lekarza, czy poczekać, bo poza tym wszystko ok. .
Edit: ale za pierwszym razem jak chrypnęła (u nas to szybko przechodzi), to już prawie wezwałam lekarza do domu, bo się bałam, że to jakaś infekcja dróg oddechowych i mi się dziecko udusi. Ostatecznie doszłam do wniosku, że objawów infekcji nie ma, objawów duszności nie ma, a dziecko zachowuje się normalnie całkiem, więc obserwuję dalej.
Ostatnia edycja: