reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My dzis byliśmy u pediatry. Mala złapała jakas infekcje. Badania na cito. Znowu mi ja kuli ;/ czekamy na wyniki... do tego stan podgoraczkowy sie utrzymuje, mala niespokojna. Co do buzki to nie kazali się przejmować krostkami tylko narazie obserwować... dodatkowo witaminka c i wapno. I prawdopodobnie czeka nas zmiana mleka na bebiko bo vhyba mala nie toleruje takiej ilości laktozy jak jest w nanie.... takze u nas ciagle cos.
Bidulka Mała 😥

reklama
Hanna wyspana, to i uśmiechy od rana 😀
U nas też najwięcej uśmiechów z samego rana :)
My dzis byliśmy u pediatry. Mala złapała jakas infekcje. Badania na cito. Znowu mi ja kuli ;/ czekamy na wyniki... do tego stan podgoraczkowy sie utrzymuje, mala niespokojna. Co do buzki to nie kazali się przejmować krostkami tylko narazie obserwować... dodatkowo witaminka c i wapno. I prawdopodobnie czeka nas zmiana mleka na bebiko bo vhyba mala nie toleruje takiej ilości laktozy jak jest w nanie.... takze u nas ciagle cos.
O rety, przydałoby się Wam trochę odpoczynku od problemów w końcu :(

U nas też najwięcej uśmiechów z samego rana :)

O rety, przydałoby się Wam trochę odpoczynku od problemów w końcu :(
Ajj bardzo byśmy chcieli zaznać trochę spokoju od nerw. I wyjść wkońcu na spokojny spacer na dwór. A tak to co powrót ze szpitala to infekcja i siedzenie w domu ;/ Mała ma ponad miesiąc a my jeszcze nie byliśmy na ani jednym spokojnym spacerze... jedyne nasze "wyjścia" to do szpitala lub przychodni... porażka.

No i dostaliśmy wyniki. Morfologia przez dwa tygodnie się rozjechała. Przechodzimy na mleko Nutramigen bo mała ma chyba alergie. I do tego niedokrwistość jeszcze. Stan podgorączkowy prawdopodobnie od bólu gardła... leków cała masa i dalej nie wiadomo czy będzie wszystko dobrze.... Jak to nie zadziałą to dalej idziemy w kierunku pasożytów bo mamy psa i być może coś jest z tej strony... A mi już głowa usycha od tych problemów...

No i dostaliśmy wyniki. Morfologia przez dwa tygodnie się rozjechała. Przechodzimy na mleko Nutramigen bo mała ma chyba alergie. I do tego niedokrwistość jeszcze. Stan podgorączkowy prawdopodobnie od bólu gardła... leków cała masa i dalej nie wiadomo czy będzie wszystko dobrze.... Jak to nie zadziałą to dalej idziemy w kierunku pasożytów bo mamy psa i być może coś jest z tej strony... A mi już głowa usycha od tych problemów...
A crp jakie?

Będzie dobrze. W końcu kiedyś musi być. Trzymajcie się i nie dajcie problemom

Ajj bardzo byśmy chcieli zaznać trochę spokoju od nerw. I wyjść wkońcu na spokojny spacer na dwór. A tak to co powrót ze szpitala to infekcja i siedzenie w domu ;/ Mała ma ponad miesiąc a my jeszcze nie byliśmy na ani jednym spokojnym spacerze... jedyne nasze "wyjścia" to do szpitala lub przychodni... porażka.
Trzymajcie się, miejmt nadzieję, że z wiosną przyhdeie do Was spokojniejszy czas i mała wydobrzeje❤

reklama
trzymajcie sie✊

Do góry