Bidulka MałaMy dzis byliśmy u pediatry. Mala złapała jakas infekcje. Badania na cito. Znowu mi ja kuli ;/ czekamy na wyniki... do tego stan podgoraczkowy sie utrzymuje, mala niespokojna. Co do buzki to nie kazali się przejmować krostkami tylko narazie obserwować... dodatkowo witaminka c i wapno. I prawdopodobnie czeka nas zmiana mleka na bebiko bo vhyba mala nie toleruje takiej ilości laktozy jak jest w nanie.... takze u nas ciagle cos.
reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
U nas też najwięcej uśmiechów z samego ranaHanna wyspana, to i uśmiechy od rana
O rety, przydałoby się Wam trochę odpoczynku od problemów w końcuMy dzis byliśmy u pediatry. Mala złapała jakas infekcje. Badania na cito. Znowu mi ja kuli ;/ czekamy na wyniki... do tego stan podgoraczkowy sie utrzymuje, mala niespokojna. Co do buzki to nie kazali się przejmować krostkami tylko narazie obserwować... dodatkowo witaminka c i wapno. I prawdopodobnie czeka nas zmiana mleka na bebiko bo vhyba mala nie toleruje takiej ilości laktozy jak jest w nanie.... takze u nas ciagle cos.
Ajj bardzo byśmy chcieli zaznać trochę spokoju od nerw. I wyjść wkońcu na spokojny spacer na dwór. A tak to co powrót ze szpitala to infekcja i siedzenie w domu ;/ Mała ma ponad miesiąc a my jeszcze nie byliśmy na ani jednym spokojnym spacerze... jedyne nasze "wyjścia" to do szpitala lub przychodni... porażka.U nas też najwięcej uśmiechów z samego rana
O rety, przydałoby się Wam trochę odpoczynku od problemów w końcu
No i dostaliśmy wyniki. Morfologia przez dwa tygodnie się rozjechała. Przechodzimy na mleko Nutramigen bo mała ma chyba alergie. I do tego niedokrwistość jeszcze. Stan podgorączkowy prawdopodobnie od bólu gardła... leków cała masa i dalej nie wiadomo czy będzie wszystko dobrze.... Jak to nie zadziałą to dalej idziemy w kierunku pasożytów bo mamy psa i być może coś jest z tej strony... A mi już głowa usycha od tych problemów...
A crp jakie?No i dostaliśmy wyniki. Morfologia przez dwa tygodnie się rozjechała. Przechodzimy na mleko Nutramigen bo mała ma chyba alergie. I do tego niedokrwistość jeszcze. Stan podgorączkowy prawdopodobnie od bólu gardła... leków cała masa i dalej nie wiadomo czy będzie wszystko dobrze.... Jak to nie zadziałą to dalej idziemy w kierunku pasożytów bo mamy psa i być może coś jest z tej strony... A mi już głowa usycha od tych problemów...
Crp w normie i ob tez... Mocz elegancki.A crp jakie?
To może to od alergi ta gorączka, bo tak moze byc. Najważniejsze ze crp i ob w normie bo nie na żadnego zapalenia..Crp w normie i ob tez... Mocz elegancki.
KarolinaAnna.K
Będzie dobrze. W końcu kiedyś musi być. Trzymajcie się i nie dajcie problemomNo i dostaliśmy wyniki. Morfologia przez dwa tygodnie się rozjechała. Przechodzimy na mleko Nutramigen bo mała ma chyba alergie. I do tego niedokrwistość jeszcze. Stan podgorączkowy prawdopodobnie od bólu gardła... leków cała masa i dalej nie wiadomo czy będzie wszystko dobrze.... Jak to nie zadziałą to dalej idziemy w kierunku pasożytów bo mamy psa i być może coś jest z tej strony... A mi już głowa usycha od tych problemów...
kwiatek250
Trzymajcie się, miejmt nadzieję, że z wiosną przyhdeie do Was spokojniejszy czas i mała wydobrzeje❤Ajj bardzo byśmy chcieli zaznać trochę spokoju od nerw. I wyjść wkońcu na spokojny spacer na dwór. A tak to co powrót ze szpitala to infekcja i siedzenie w domu ;/ Mała ma ponad miesiąc a my jeszcze nie byliśmy na ani jednym spokojnym spacerze... jedyne nasze "wyjścia" to do szpitala lub przychodni... porażka.
reklama
Michalina_25
trzymajcie sieMy dzis byliśmy u pediatry. Mala złapała jakas infekcje. Badania na cito. Znowu mi ja kuli ;/ czekamy na wyniki... do tego stan podgoraczkowy sie utrzymuje, mala niespokojna. Co do buzki to nie kazali się przejmować krostkami tylko narazie obserwować... dodatkowo witaminka c i wapno. I prawdopodobnie czeka nas zmiana mleka na bebiko bo vhyba mala nie toleruje takiej ilości laktozy jak jest w nanie.... takze u nas ciagle cos.