Hm, mi te jakos po 3 tygodniach sie skonczylo jakos po 3 tygodniu, ostatnio przy sikaniu zobaczylam odrobine sluzu czerwonego ale naprawde prawie niezauwazlnie - nie myslalam zeby sie tym martwic ponoc przy cc obczyszczaja macice w trakcie wiec plamienia trwaja krocej
reklama
No pewnie, ze tak. U dzieci czesto w fałdkach robia sie odparzenia. Ja pezy pierwszej corce przy kazdej zmianie smarowalam dupsko kremem, teraz smaruje tylko po kąpieli i nic sie nie dziejedzięki! Bede probować jak nie pomoże to wtedy maści
marta18691
Fanka BB :)
Mi sie skonczyly ale czasami jakas woda leci tak troszke niewiem dziwne tezJestem 6 tygodni i 4 dni po porodzie. Z tydzień temu skończyły mi się plemienia, a teraz w sobotę kichłam i znowu zaczęło mi się sączyć dzisiaj mam wizytę u ginekologa więc ciekawe co powie. Dziewczyny co rodziły w podobnym terminie- jak to wygląda u Was? Ma któraś jeszcze plamienie?
marta18691
Ja tez nie za kazdym razem smaruje jak czerwone jest ale problemu nie maNo pewnie, ze tak. U dzieci czesto w fałdkach robia sie odparzenia. Ja pezy pierwszej corce przy kazdej zmianie smarowalam dupsko kremem, teraz smaruje tylko po kąpieli i nic sie nie dzieje
Michalina_25
mój chłopaczek troche tłuściutki to i fałdki ma i wlasnie tam nam wyszło ;( a zeby tam sie dostac to troche trzeba sie namęczyć bo zaciska szyje jak probuje tam mu przemywać bede musiała tego bardziej pilnowaćNo pewnie, ze tak. U dzieci czesto w fałdkach robia sie odparzenia. Ja pezy pierwszej corce przy kazdej zmianie smarowalam dupsko kremem, teraz smaruje tylko po kąpieli i nic sie nie dzieje
Karolina9933
Mój synek dzisiaj zasnął o 21 i wstał na jedzenie dopiero o 4.00 o 2 zmieniałam mu pieluchę to się nawet nie obudził. Także pierwszy raz od 5 tygodni jestem w końcu wyspana a u Was jak ze spaniem? Też się zdarzają takie niespodzianki?
Dalej gorączkujecie??U mnie maleństwo 6 tygodni miało dzis zlecony test na covid ze względu na gorączkę. Porazka. Czekamy na wyniki
Maluszek001
No ja właśnie jestem po cc, dlatego mnie to dziwi ze nadal coś leciHm, mi te jakos po 3 tygodniach sie skonczylo jakos po 3 tygodniu, ostatnio przy sikaniu zobaczylam odrobine sluzu czerwonego ale naprawde prawie niezauwazlnie - nie myslalam zeby sie tym martwic ponoc przy cc obczyszczaja macice w trakcie wiec plamienia trwaja krocej
reklama
Maluszek001
U nas jeszcze nie. Najdłuższe przerwy w jedzieniu w nocy trwają 5 godzin.Mój synek dzisiaj zasnął o 21 i wstał na jedzenie dopiero o 4.00 o 2 zmieniałam mu pieluchę to się nawet nie obudził. Także pierwszy raz od 5 tygodni jestem w końcu wyspana a u Was jak ze spaniem? Też się zdarzają takie niespodzianki?