reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny czy do spania zakładacie maluszkom piżamki? Chodzi mi czy macie np z 2 czy 3 pary i zawsze któreś z nich zakładacie na noc żeby się maluszek przyzwyczajał że to do spania . Czy zwykłe ciuszki takie jak na codzien nosi?

reklama
Wow, super. Przypomnij mi jak karmisz? Regukarnie odciagnietym? Przystawiasz tez do piersi? Juz nie pamietam kto jak karmi, tyle tych metod tu namy.

mnie wlasnie kusi zeby sprawdzic ile mam w piersiach ale miedzy karmieniami bez szsns..musialabym pominac jedno karmienie i dac mlodej mieszanke.
Odciagam zawsze rano i czasami w dzień jeszcze z raz lub dwa. A tak to przystawiam do cycka. Modyfikowanego nie daje wcale

Dziewczyny czy do spania zakładacie maluszkom piżamki? Chodzi mi czy macie np z 2 czy 3 pary i zawsze któreś z nich zakładacie na noc żeby się maluszek przyzwyczajał że to do spania . Czy zwykłe ciuszki takie jak na codzien nosi?
Mamy pajacyki przeznaczone do spania i zwykle je zakładamy, chociaż zdarzy się że założymy coś innego jak akurat nic czystego już nie ma 🙈

reklama
Dziewczyny karmiace piersia - czy u Was jest juz jakas regularnosc karmien? U nas to jedna niewiadoma, kiedy małej sie zachce ( zazwyczaj pobudka = karmienie ) i jak dlugo bedzie chciala jesc. Zazwyczaj to 15min na piers, czasem potrafi widiec godzine, a teraz np przysnela mi po 5 min 🧐

Do góry