ja puszczam mojej ze spotify "wom sounds"Dzisiaj przeszło mi to przez myśl, a potem zapomniałam, następnym razem spróbuję, na odkurzacz się uspokajał jak mu gluty z nosa odciagaliśmy![]()
reklama
ciekawe czym sie kierują żeby przedłużyć... no dramat. Moi rodzice właśnie wychodzą z covida bo przechodzili, masakra, nawet nie możesz wyrzucić śmieciDzwonił do mnie sanepid. Przedluzyli corce kwarantanne do 25go. Prawie sie poplakalam. Nie wiem jak ona wytrzyma w domu tyle. Jestem zalamana. Mam dosc juz tego cholernego wirusa. Nie mozna normalnie żyć... Wyjsc do restauracji... Nic nie wolno. Siedziec w domu i patrzec w sciane.....
Ja jutro powiem policjantowi, ze nie mogę dziecka zostawic w domu i nie mam chlebaciekawe czym sie kierują żeby przedłużyć... no dramat. Moi rodzice właśnie wychodzą z covida bo przechodzili, masakra, nawet nie możesz wyrzucić śmiecimama pod osłoną nocy wyrzucała uzbierane na balkonie
![]()

W ogole. A trzebaaa??Dziewczyny - jak długo po cc brałyście zastrzyki przeciwzakrzepowe?
Michalina_25
Fanka BB :)
10 dni od wyjscia ze szpitalaDziewczyny - jak długo po cc brałyście zastrzyki przeciwzakrzepowe?
zgredzus
Łącznie 7. W szpitalu 4, w domu jeszcze 3.
Dziewczyny - jak długo po cc brałyście zastrzyki przeciwzakrzepowe?
*Katarina*
Ja bym obstawiała że są to potówki. Tak stwierdziła polozna. Moja mała tez miała coś podobnego, kilka dni jej przemywalam buzie krochmalem. Dziś już zupełnie zeszło. No i dokładnie takie same objawy jak u ciebie. A karku spoconego też nie miała. Ale faktycznie zaczęłam obniżać temperaturę w domu, jak spała to ją rozwijałam z rożka i było coraz lepiej.Podejrzewałam jeszcze potowki. Ale krostki są tylko na policzkach i skórze glowy. Kąpałam mala w krochmalu i nic. Nasila sie jak spi czyli tak jakby po długim lezeniu. I bardziej widoczne jest jak mala sie denerwuje i placze. Karku spoconego niby nie ma więc nie powinno być jej za ciepło. Na ciele nigdzie tez nie zauważyłam zmian takich. I kompletnie nie wiem jak do tego podejść.
reklama
Ewq9
A na reszcie ciała? Mojemu małemu jak wyskoczyły na buzi to lekarz rodzinny powiedział że to trądzik niemowlęcy. Przepisała mi maść na to z antybiotykiem. Za 2 dni wyszły też na reszcie ciała i to była alergia pokarmowa.
Dziewczyny pomocy. Mojej małej wyskoczyły takie krosty jak na zdjęciu. Jeden pediatra mowi ze skora sie oczyszcza, drugi ze to na cos alergia... miala z was z czymś takim styczność?