ja puszczam mojej ze spotify "wom sounds" haha i działa bardzo często. na youtube też sąDzisiaj przeszło mi to przez myśl, a potem zapomniałam, następnym razem spróbuję, na odkurzacz się uspokajał jak mu gluty z nosa odciagaliśmy
reklama
ciekawe czym sie kierują żeby przedłużyć... no dramat. Moi rodzice właśnie wychodzą z covida bo przechodzili, masakra, nawet nie możesz wyrzucić śmieci mama pod osłoną nocy wyrzucała uzbierane na balkonieDzwonił do mnie sanepid. Przedluzyli corce kwarantanne do 25go. Prawie sie poplakalam. Nie wiem jak ona wytrzyma w domu tyle. Jestem zalamana. Mam dosc juz tego cholernego wirusa. Nie mozna normalnie żyć... Wyjsc do restauracji... Nic nie wolno. Siedziec w domu i patrzec w sciane.....
Ja jutro powiem policjantowi, ze nie mogę dziecka zostawic w domu i nie mam chleba ciekawe co mi powieciekawe czym sie kierują żeby przedłużyć... no dramat. Moi rodzice właśnie wychodzą z covida bo przechodzili, masakra, nawet nie możesz wyrzucić śmieci mama pod osłoną nocy wyrzucała uzbierane na balkonie
W ogole. A trzebaaa??Dziewczyny - jak długo po cc brałyście zastrzyki przeciwzakrzepowe?
Michalina_25
Fanka BB :)
10 dni od wyjscia ze szpitalaDziewczyny - jak długo po cc brałyście zastrzyki przeciwzakrzepowe?
zgredzus
Łącznie 7. W szpitalu 4, w domu jeszcze 3.
Dziewczyny - jak długo po cc brałyście zastrzyki przeciwzakrzepowe?
*Katarina*
Ja bym obstawiała że są to potówki. Tak stwierdziła polozna. Moja mała tez miała coś podobnego, kilka dni jej przemywalam buzie krochmalem. Dziś już zupełnie zeszło. No i dokładnie takie same objawy jak u ciebie. A karku spoconego też nie miała. Ale faktycznie zaczęłam obniżać temperaturę w domu, jak spała to ją rozwijałam z rożka i było coraz lepiej.Podejrzewałam jeszcze potowki. Ale krostki są tylko na policzkach i skórze glowy. Kąpałam mala w krochmalu i nic. Nasila sie jak spi czyli tak jakby po długim lezeniu. I bardziej widoczne jest jak mala sie denerwuje i placze. Karku spoconego niby nie ma więc nie powinno być jej za ciepło. Na ciele nigdzie tez nie zauważyłam zmian takich. I kompletnie nie wiem jak do tego podejść.
reklama
Ewq9
A na reszcie ciała? Mojemu małemu jak wyskoczyły na buzi to lekarz rodzinny powiedział że to trądzik niemowlęcy. Przepisała mi maść na to z antybiotykiem. Za 2 dni wyszły też na reszcie ciała i to była alergia pokarmowa.
Dziewczyny pomocy. Mojej małej wyskoczyły takie krosty jak na zdjęciu. Jeden pediatra mowi ze skora sie oczyszcza, drugi ze to na cos alergia... miala z was z czymś takim styczność?