No może, więc będę musiała ubrać go w ten za wielki kombinezon i jutro już nie ma zmiłuj - sąsiedzi będą wdzięczni no mega kochany, ale żal mi go, bo potem jeszcze do pracy taki niewyspany, a tam też nie ma lekkoNa spacerku moze by sie uspokoił? Ooo kochany ten twoj chlopak, ze wstaje w nocy. Moj spi w salonie
reklama
Dzisiaj przeszło mi to przez myśl, a potem zapomniałam, następnym razem spróbuję, na odkurzacz się uspokajał jak mu gluty z nosa odciagaliśmyA próbowałaś włączać suszarkę? Jak już nie mam siły, dziecko ma czystą pieluchę i jest najedzone to zasypia przy suszarce, tylko musi być włączona na fulla, bo jak zmniejszam moc to się budzi xd
Sasiedzi ci obiad w podziękowaniu ugotuja dotleni sie maly to moze bedzie grzeczny. Ubieraj go w za duży przykryj kocem nic mu nie będzie.No może, więc będę musiała ubrać go w ten za wielki kombinezon i jutro już nie ma zmiłuj - sąsiedzi będą wdzięczni no mega kochany, ale żal mi go, bo potem jeszcze do pracy taki niewyspany, a tam też nie ma lekko
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
O rety, naprawdę masz super chłopaka. Mój mąż nie wstaje do Małej, a cierpliwość do usypiania w cięższe dni kończy mu się około 2 w nocy - potem ucieka do innego pokoju spać. A jak wraca z pracy to wygląda jakby rok już nie spałNo może, więc będę musiała ubrać go w ten za wielki kombinezon i jutro już nie ma zmiłuj - sąsiedzi będą wdzięczni no mega kochany, ale żal mi go, bo potem jeszcze do pracy taki niewyspany, a tam też nie ma lekko
marta18691
Naprawde masakre macie z tymi malymi tak jakby ktos je podmienil bo nie wiadomo o co im chodziSpoko, moje ma to samo. Śmieje się ze przy matce głupieje bo przy innych jest spokojna. Przy mnie tylko jeczy i marudzi jakby mogła to by wkolo chciala butle ale ile można i najlepiej dac cyca którego nie dostaje.... marudzi Jerzy i wymusza. Taki typ chyba. Ciezko wyciszyć i uspokoić a łzy jak grochy. Do czasu kiedy się wezmie na ręce i wcisnie smoka na siłę w buzie. Zamiast butli
marta18691
Uuu az tak zle to niby chlopcy sa tacy trudni a tu na odwrót moj aniolekMoja zaczyna życie od 15 ja spie moze 4 h dzienni3. Dzieci to ciezka praca
Nie narzekam nie placze chociaz tyle dobrego. A ja snu az tak nie potrzebuje. Takze nie jest zle. To tylko dzieci i muszą nauczyc sie życiaUuu az tak zle to niby chlopcy sa tacy trudni a tu na odwrót moj aniolek
Moj wczoraj wrócił o 1 w nocy z pracy (pracusiem sie zrobił)O rety, naprawdę masz super chłopaka. Mój mąż nie wstaje do Małej, a cierpliwość do usypiania w cięższe dni kończy mu się około 2 w nocy - potem ucieka do innego pokoju spać. A jak wraca z pracy to wygląda jakby rok już nie spał
Dzwonił do mnie sanepid. Przedluzyli corce kwarantanne do 25go. Prawie sie poplakalam. Nie wiem jak ona wytrzyma w domu tyle. Jestem zalamana. Mam dosc juz tego cholernego wirusa. Nie mozna normalnie żyć... Wyjsc do restauracji... Nic nie wolno. Siedziec w domu i patrzec w sciane.....
reklama
jak ze wszystkim ...Bylam juz u dwóch wlasnie. Jeden twierdzi ze to się skora oczyszcza i wystarczy przemywac rumiankiem. A drugi ze to alergia i trzeba borasolem i natłuszczać. Ile osób tyle rozpoznan A ja w kropce ;D