reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Na spacerku moze by sie uspokoił? Ooo kochany ten twoj chlopak, ze wstaje w nocy. Moj spi w salonie 😂
No może, więc będę musiała ubrać go w ten za wielki kombinezon i jutro już nie ma zmiłuj - sąsiedzi będą wdzięczni 😂 no mega kochany, ale żal mi go, bo potem jeszcze do pracy taki niewyspany, a tam też nie ma lekko 😭

reklama
A próbowałaś włączać suszarkę? Jak już nie mam siły, dziecko ma czystą pieluchę i jest najedzone to zasypia przy suszarce, tylko musi być włączona na fulla, bo jak zmniejszam moc to się budzi xd
Dzisiaj przeszło mi to przez myśl, a potem zapomniałam, następnym razem spróbuję, na odkurzacz się uspokajał jak mu gluty z nosa odciagaliśmy 😁

No może, więc będę musiała ubrać go w ten za wielki kombinezon i jutro już nie ma zmiłuj - sąsiedzi będą wdzięczni 😂 no mega kochany, ale żal mi go, bo potem jeszcze do pracy taki niewyspany, a tam też nie ma lekko 😭
Sasiedzi ci obiad w podziękowaniu ugotuja 😂😂 dotleni sie maly to moze bedzie grzeczny. Ubieraj go w za duży przykryj kocem nic mu nie będzie.

O rety, naprawdę masz super chłopaka. Mój mąż nie wstaje do Małej, a cierpliwość do usypiania w cięższe dni kończy mu się około 2 w nocy - potem ucieka do innego pokoju spać. A jak wraca z pracy to wygląda jakby rok już nie spał 😂

Spoko, moje ma to samo. Śmieje się ze przy matce głupieje bo przy innych jest spokojna. Przy mnie tylko jeczy i marudzi jakby mogła to by wkolo chciala butle ale ile można i najlepiej dac cyca którego nie dostaje.... marudzi Jerzy i wymusza. Taki typ chyba. Ciezko wyciszyć i uspokoić a łzy jak grochy. Do czasu kiedy się wezmie na ręce i wcisnie smoka na siłę w buzie. Zamiast butli
Naprawde masakre macie z tymi malymi tak jakby ktos je podmienil bo nie wiadomo o co im chodzi

Dzwonił do mnie sanepid. Przedluzyli corce kwarantanne do 25go. Prawie sie poplakalam. Nie wiem jak ona wytrzyma w domu tyle. Jestem zalamana. Mam dosc juz tego cholernego wirusa. Nie mozna normalnie żyć... Wyjsc do restauracji... Nic nie wolno. Siedziec w domu i patrzec w sciane.....

reklama
Do góry