No, zawsze jak się tak drze i wygina to znaczy, że głodny i jak ręką odjął, "kolek" nie mai co? zaczęliście dokarmiać i przeszło?
reklama
a kontrolowaliście wagę? Nasza przybiera bardzo ładnie, w 5 dni ma prawie tygodniowy przyrost wagi. No ale polozna twierdzi ze mimo wszystko może być tak że głodna (?)No, zawsze jak się tak drze i wygina to znaczy, że głodny i jak ręką odjął, "kolek" nie ma
To było kilka pierwszych dni, co tak go głodziliśmy, więc nie wiem, bo go nie ważyliśmy. Pierwsze ważenie położna zrobiła dopiero na drugiej wizycie to już zdążył nadrobić, ale by się zgadzało, bo to było niecały tydzień po wyjściu ze szpitala i tylko 100g przybrał w stosunku do wagi z wypisu, a później w tydzień nagle 0,5kg jakby nadrabiał, teraz już stabilniej przybieraa tracił na wadze?
dzięki ;*To było kilka pierwszych dni, co tak go głodziliśmy, więc nie wiem, bo go nie ważyliśmy. Pierwsze ważenie położna zrobiła dopiero na drugiej wizycie to już zdążył nadrobić, ale by się zgadzało, bo to było niecały tydzień po wyjściu ze szpitala i tylko 100g przybrał w stosunku do wagi z wypisu, a później w tydzień nagle 0,5kg jakby nadrabiał, teraz już stabilniej przybiera
Moze twoja uwielbia bliskość cyca i jest spokojna wtedy.dzieci sa różne. Ja oststnio myslalam, ze ona glodna bo sie darła od cycka wyrywała.... A ona w trakcie czasami lubi sobie beknąć. A ja juz mialam jej dac butle. A wiem, że raz dam to już zaczne.a kontrolowaliście wagę? Nasza przybiera bardzo ładnie, w 5 dni ma prawie tygodniowy przyrost wagi. No ale polozna twierdzi ze mimo wszystko może być tak że głodna (?)
Teraz mały cały czas by jadł, jak go ważyliśmy wczoraj chyba to już prawie 4kg miał, a waga z wypisu 3070g.a kontrolowaliście wagę? Nasza przybiera bardzo ładnie, w 5 dni ma prawie tygodniowy przyrost wagi. No ale polozna twierdzi ze mimo wszystko może być tak że głodna (?)
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
To jak mój głodomorek. Przy wypisie 3160g, a w piątek miała już prawie 4kgTeraz mały cały czas by jadł, jak go ważyliśmy wczoraj chyba to już prawie 4kg miał, a waga z wypisu 3070g.
marta18691
Te wasze dzieci ladne wagi maja
A ile twoj młody ma? A ile przy wypisie mial?Te wasze dzieci ladne wagi maja
reklama
KarolinaAnna.K
Ja to się boję, że jak mija utrzyma takie tempo (ok. 48g/dobę), to też niezbyt zdrowo by było. Ale na razie się cieszę, bo się bałam wcześniej, że mam za mało mleka i ją głodzę.Te wasze dzieci ladne wagi maja