marta18691
Fanka BB :)
Polecam d-vitum u nas sprawdzal sie przy kazdym dzieckuDziewczyny jakie dajecie witaminy D?
U nas po podaniu Vigantolu ryk przez 2 godziny, myślę czy nie zmienić.
Ostatnio zapomnieliśmy podać i dziecko spokojniejsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam d-vitum u nas sprawdzal sie przy kazdym dzieckuDziewczyny jakie dajecie witaminy D?
U nas jutro będzie miesiąc Robimy zdjęcia co tydzień, ostatnio też było kilka podejść do zdjęć między kolkamiUdało się między wrzaskiem zrobić kilka zdjęć
W takim razie zamawiam, będę próbować wszystkiegoja daję kropelki saab simplex i jest o wiele lepiej.
To samo dzisiaj miałam też co tydzień robięU nas jutro będzie miesiąc Robimy zdjęcia co tydzień, ostatnio też było kilka podejść do zdjęć między kolkami
U nas dzisiaj pomoglo odbijanie. Ale pozniej byl kolejny napad i juz nie pomoglo. Zagrzalismy termoforem ale mysle ze raczej usnela ze zmeczenia (po puszczeniu paru bąków). Chyba takim dobrym sprawdzonym sposobem jest ciepla kąpiel.Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na te kolki? U nas dzisiaj od 14.00 takie ataki płaczu, że aż mi szkoda go. Już dawaliśmy krople, termofor, masowaliśmy, włączaliśmy suszarke na maxa. Spokój tylko na chwilę jest ;/
Ja polecam Devikap, jest to lek a nie suplement. Tyle że jest na receptę. Podaje się jedną krople. Pediatra nam powiedziała że jest dużo lepsze niż suplementy. Jedynie trzeba się nauczyć podawać. Bo niestety nie ma żadnego podajnika tylko trzeba wkrapiac bezpośrednio do buźki.Dziewczyny jakie dajecie witaminy D?
No moja przy kąpieli płacz, a przy pielęgnacji grzeczna.. A potem i tak swoje musiała trochę na płakać, zasnęła i położyłam ją na siebie U mnie 17/18 i ryk, mniej więcej trwa do godzinyU nas dzisiaj pomoglo odbijanie. Ale pozniej byl kolejny napad i juz nie pomoglo. Zagrzalismy termoforem ale mysle ze raczej usnela ze zmeczenia (po puszczeniu paru bąków). Chyba takim dobrym sprawdzonym sposobem jest ciepla kąpiel.
Polecam spróbować masaż odbytu dziecka, u niektórych działa bardzo przy kolkach, usprawnia uwalnianie powietrza z jelit może przy takim masowaniu być oczywiście kupsztal, ale przy okazji powietrze też się uwalnia i przynosi dziecku ulgę.Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na te kolki? U nas dzisiaj od 14.00 takie ataki płaczu, że aż mi szkoda go. Już dawaliśmy krople, termofor, masowaliśmy, włączaliśmy suszarke na maxa. Spokój tylko na chwilę jest ;/