Ja poszlam zaprowadzic starsza do dziadków i ooo taki rozbrysk poszedl! MasakraAhahaha ja dzisiaj to samo tylko w dresie
reklama
Karolina9933
Fanka BB :)
Hahaha zdjęcie dnia, jak nie miesiącaDziewczyny jednak nie warto się stroić. Cała sukienka, wlody w ******
Dres mi dała tesciowa ale pięknie wygladalan szlam w dresi i obcasachHahaha zdjęcie dnia, jak nie miesiąca
marta18691
O matko to co kupka mu wystrzelilaDziewczyny jednak nie warto się stroić. Cała sukienka, wlody w ******
Michalina_25
zdjęcie dniaDziewczyny jednak nie warto się stroić. Cała sukienka, wlody w ******
Karolina9933
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na te kolki? U nas dzisiaj od 14.00 takie ataki płaczu, że aż mi szkoda go. Już dawaliśmy krople, termofor, masowaliśmy, włączaliśmy suszarke na maxa. Spokój tylko na chwilę jest ;/
Sylwia99
Nic nie pomogę, bo mam to samo nic nie idzie uciszyć, wrzask i koniec, sama musi się w końcu uspokoić.Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na te kolki? U nas dzisiaj od 14.00 takie ataki płaczu, że aż mi szkoda go. Już dawaliśmy krople, termofor, masowaliśmy, włączaliśmy suszarke na maxa. Spokój tylko na chwilę jest ;/
kwiatek250
Moja uwuelbia odbijanie na rameniu, kima sobie przez chwilkę. A dziś miałam taką śmieszną sytuację, ja ją położyłam na rameniu do odbijania,a po chwili poczułam jak malutka ssie moją szyjęDziewczyny jak u Was z odbijaniem maluszkow? Ja probuje odbijac bo ja mecza gazy, ale masakra, ma tak niestabilna glowke ze za kazdym razem mam wrazenie ze ja tylko przyduszam zelaszcza ze od razu placze i konczy sie na tym ze jednak sie nie odbijamy. To samo z taka kangurowa pozycja na klatce piersiowej.
u nas od paru dni ryk codziennie ....
reklama
kwiatek250
Śliczna jest!Udało się między wrzaskiem zrobić kilka zdjęć