reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Nasza to sie drze jakby ja ze skory obdzierali 😔 ona placze, ja placze.. masakra. O tyle ze ciagle jakos przy piersi sie uspokaja. Zwija czesto na wszystkie strony - stad twierdze ze kolka - ale przy piersi w miare spokoj. Tylko nie wiem jak dlugi moje piersi to wytrzymaja. Smoczek tez juz tylko sporadycznie ratuje sytuacje. Czesto niestety wyrzuca.
A uzywasz kropli na kolki?

reklama
Co to za krople? A w jakim wieku przestal sie drzec?
Jak skonczyl 3 miesiace minęło. Tzn nie krzyczał codzinnie. Mial takie napady poprostu. Sab simplex krople. Ja mam w zapasie jedno opakowanie w domu na czarna godzinę gdyby u mnie sie zaczeły. Za to moja ksiezniczka pomylila dzien z nocą 😥😥😥😥

Jak skonczyl 3 miesiace minęło. Tzn nie krzyczał codzinnie. Mial takie napady poprostu. Sab simplex krople. Ja mam w zapasie jedno opakowanie w domu na czarna godzinę gdyby u mnie sie zaczeły. Za to moja ksiezniczka pomylila dzien z nocą 😥😥😥😥
No wlasnie mowia ze po ukonczeniu trzeciego miesiaca kolki magicznie ustaja 🤔 moze tez cos kupie na czarna godzine, ale jestem zwolenniczka niefaszerowania jak nie trzeba albo ma nic nie dac. 🧐

to wspolczuje. U nas tylko ryk przy zmianie pieluchy w nocy na szczescie. Pozniej cyc w buzie i cisza. Ale jak potrafila przespac wczesniej 3-4h tak ostatnio budzi sie co 2h... 🤦‍♀️ Ja juz padam na ryj ze zmeczenia 😳😵

No wlasnie mowia ze po ukonczeniu trzeciego miesiaca kolki magicznie ustaja 🤔 moze tez cos kupie na czarna godzine, ale jestem zwolenniczka niefaszerowania jak nie trzeba albo ma nic nie dac. 🧐

to wspolczuje. U nas tylko ryk przy zmianie pieluchy w nocy na szczescie. Pozniej cyc w buzie i cisza. Ale jak potrafila przespac wczesniej 3-4h tak ostatnio budzi sie co 2h... 🤦‍♀️ Ja juz padam na ryj ze zmeczenia 😳😵
Ja też padam w dzien nie mam kiedy spac. Mam nadzieje, ze młodej zmieni sie te spanie. No ale cóż takie uroki posiadania dzieci 😂zawsze cos!

reklama
Ja nie podaje małemu tych kropli już ( na początku dawałam) bo podaje mu debridat, fenistil w kroplach i jeszcze tą biogaję a nie chce za bardzo obciążać mu brzuszka... Ale o dziwo tylko raz miał taki meeega płacz którego nie dało się uspokoić a tak to jest płacz ale po podniesieniu na ręce już jest spokój [emoji846]
Jak skonczyl 3 miesiace minęło. Tzn nie krzyczał codzinnie. Mial takie napady poprostu. Sab simplex krople. Ja mam w zapasie jedno opakowanie w domu na czarna godzinę gdyby u mnie sie zaczeły. Za to moja ksiezniczka pomylila dzien z nocą [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]

Do góry