reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Philips avent
Jakich smoczków uzywacie? Ja mam bibsa ale nie podoba mi się jakoś. Za duży.
zgredzus
Ja mam Avent, lovi, difrax żadnego Mały nie chciał. A bibs ratuje mnie i on go bardzo lubi !
Jakich smoczków uzywacie? Ja mam bibsa ale nie podoba mi się jakoś. Za duży.
Sylwia99
Też mam bibsa.Jakich smoczków uzywacie? Ja mam bibsa ale nie podoba mi się jakoś. Za duży.
No ja mysle nad avent, żeby zmienić. Niby ssie go. Ale czasami jak jej wloze to ma odruch wymiotnyJa mam Avent, lovi, difrax żadnego Mały nie chciał. A bibs ratuje mnie i on go bardzo lubi !
O widzisz kawa! Zrobiłam sobie, poszłam do marudy i zostawiłam na ekspresieNo pewnie najwyzej wylejesz co nie zjadl serio tak mi milo było a teraz to juz kawe robie
U nas w szpitalu powiedzieli ze smoczek musi być ten sam co butelka. Tyle ze u nas nie ma do butelki odpowiedniego smoczka a bibsa mala nie vhce. Innych nie próbowałam bo nie wiem czy warto. Może któryś by wkoncu podłapała. Ale nie kazali mi dawac różnych firm niz butelka
Pierwsze slysze taka metode serio. Sproboj lovly smoczkiU nas w szpitalu powiedzieli ze smoczek musi być ten sam co butelka. Tyle ze u nas nie ma do butelki odpowiedniego smoczka a bibsa mala nie vhce. Innych nie próbowałam bo nie wiem czy warto. Może któryś by wkoncu podłapała. Ale nie kazali mi dawac różnych firm niz butelka
zgredzus
Nam położna kazała lovi, którego nie chce. A bibsa od razu złapał i widać, ze go uspokaja. Wiadomo, ile osób tyle opinii. A każde dziecko coś innego wybierze.
U nas w szpitalu powiedzieli ze smoczek musi być ten sam co butelka. Tyle ze u nas nie ma do butelki odpowiedniego smoczka a bibsa mala nie vhce. Innych nie próbowałam bo nie wiem czy warto. Może któryś by wkoncu podłapała. Ale nie kazali mi dawac różnych firm niz butelka
reklama
Karolina9933
U nas młody smoczka wgl nie toleruje, mamy lovi a dzisiaj zamówiłam na próbę bibsa, żeby chociaż na spacerach brał i nie łykał zimnego powietrza