Ewq9
Fanka BB :)
Mi je co 3h średnio po 100 ml teraz.... dzisiaj mamy kiepski dzień i właśnie zasnął po 40 min okropnego płaczu właśnie jakby to ktoś ze skóry obdzierał a nic nie pomagało w uspokojeniu go... dopiero jak czwarty raz włożyłam go do wózka żeby go powozić to zasnął ze zmęczenia
Hej dziewczyny my się ogarniamy w domu ale jest nam mega viezko. Za dwa dni mala kończy miesiąc. J megaa przemeczona i jeszcze przeziebiona, mam wrażenie że mala więcej teraz nie spi niz spi. Po karmieniu godzina usypuania żeby pospala 1.5 godziny ;/ jje mleko modyfikowane co 3h około 90ml. Zdarza się ze ulewa. Kupy raz twarde żółte raz biegunkowe. Nie wiem czy to związek z rota jeszcze. Wieczorami jest placz i krzyk jakby ze skóry obdzieral. I ciagle szukanie cyca którego nie dostaje a smoka nie chce. Juz nie wiem co robić. W łóżeczku wogole nie spi tylko wózek.
Zapytam jeszcze raz;
Dziewczyny które wyłącznie karmia mlekiem modyfikowanym ile zjadają wasze maluchy średnio i co ile godzin ? Czy tez maja taki odruch ssania i szukania cycka ? Czy tak ciezko je uśpić i tez tak krótko śpią? Jak sobie z tym radzicie ? Ja mam wrażenie że nie daje rady z własnym dzieckiem.