OMG ryzykownieKlade duza deskę do krojenia, pieluszke tetrowa i klade Hanie
reklama
Pelna kontrolaOMG ryzykownie
*Katarina*
Fanka BB :)
Czy wy szczepicie swoje dzieciątka tymi podstawowymi szczepionkami czy skojarzonymi 5w1, 6w1 ? Mam mega dylemat a opinie są mega skrajne...
Też się właśnie zastanawiam, ale chyba jednak postawię na podstawowe. Zobaczę jeszcze co powie pediatra.Czy wy szczepicie swoje dzieciątka tymi podstawowymi szczepionkami czy skojarzonymi 5w1, 6w1 ? Mam mega dylemat a opinie są mega skrajne...
Ja bede szczepic 5w1Czy wy szczepicie swoje dzieciątka tymi podstawowymi szczepionkami czy skojarzonymi 5w1, 6w1 ? Mam mega dylemat a opinie są mega skrajne...
marta18691
Mozna tez na wage elektryczna i do blachy na ciasto poeluszke i gotowePelna kontrola
marta18691
Tymi podstawowymi bedeCzy wy szczepicie swoje dzieciątka tymi podstawowymi szczepionkami czy skojarzonymi 5w1, 6w1 ? Mam mega dylemat a opinie są mega skrajne...
Dziewczyny karmiace piersia - czy uzywacie smoczka? Ja bardzo nie chcialam i mialam straszne wyrzuty sumienia jak dzisiaj zdecydowalam sie podac. Ale nasza mala ma tak ogromna potrzebe ssania ze nie bylam juz w stanie nic innego wymyslic. Okazal sie byc zbawienny, nareszcie mala jest spokojna bez cycka.
marta18691
Ja podaje smiczek czy karmisz piersia czy mm dajesz nie ma zmeczenia mi smiczek tylek ratowalDziewczyny karmiace piersia - czy uzywacie smoczka? Ja bardzo nie chcialam i mialam straszne wyrzuty sumienia jak dzisiaj zdecydowalam sie podac. Ale nasza mala ma tak ogromna potrzebe ssania ze nie bylam juz w stanie nic innego wymyslic. Okazal sie byc zbawienny, nareszcie mala jest spokojna bez cycka.
reklama
Też się nad tym zastanawiam. Trochę się boję, że zaburzy to efektywność ssania piersi, ale z drugiej strony przecież dużo dzieci ma smoczka i jest karmione piersią. Mój synio też by ssał i ssał, a mam wrażenie, że niekoniecznie jadł, bo bardzo dużo ulewaDziewczyny karmiace piersia - czy uzywacie smoczka? Ja bardzo nie chcialam i mialam straszne wyrzuty sumienia jak dzisiaj zdecydowalam sie podac. Ale nasza mala ma tak ogromna potrzebe ssania ze nie bylam juz w stanie nic innego wymyslic. Okazal sie byc zbawienny, nareszcie mala jest spokojna bez cycka.
Czy dziewczyny kp jecie wszystko czy unikacie jakichś produktów/potraw? Wiem, że niby nie ma diety matki karmiącej piersią, ale już się sama zastanawiam czy nie od mojej diety małego boli brzuch (bo póki co to jadłam wszystko)