marta18691
Fanka BB :)
Jak nie urok to sraczka... Jeden meczy sie z czym innym a drugi tez i tak koko sie zamyka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja w niedzielę nie zrobiła wgl, ale wczoraj i dzisiaj już zrobiła. Raz dziennie ostatnio robi, ale takie porządneMoj kolek jakos nie ma jeszcze ale za to problem z kupka
U nas tez corka gil i kaszel takze luzik ale u mnie tylko inhlacja z soli fizjologicznej, syrop z czosnku miodu i cytryny i psikacz do gardla ja w aptekach malo zostawiam pieniędzy bo u mnie naturalne metody leczeniaJak nie urok to sraczka... Jeden meczy sie z czym innym a drugi tez i tak koko sie zamyka
Wysyłam serce do Ciebie. Cudownie, że choć na razie masz pomoc rodziny. Teraz jest ciężko, ale jak z maluszkiem będzie dobrze, to i Ty dojdziesz do siebie11❤❤❤My od wczoraj w domu, niestety przez wszystkie sytuacje w szpitalach i chorobach dopadła mnie depresja poporodowa. Kompletnie nie umiem się odnaleźć w nowej sytuacji i z tym poradzić. Mala jest mega wymagajaca, a mnie przeraża wszystko co związane z nia i z ogarnięciem całej sytuacji. Pomaga mi maz i mama ale niestety kiedyś ten czas się skończy i będę musiała zajac sie sama mala.
Moja spi prawie 3 h teraz. Takze spokojnie. Moze twoja corka poczuła dom i czuje się bezpiecznie?Dziewczyny ile śpią wasze 3-4 tygodniowe maluszki? U mnie mala dzis zaczrla przesypiać nawet do 3.5-4 godzin między karmieniami i sie zastanawiac czy mam się czym niepokoić. Przy tej depresji, nerwicy stresuje mnie wszystko co związane z nia
U mnie tez przesypia po tyle. Jesli przybywa na wadze to bym sie nie martwila, moze w koncu sie uspokaja. Gdyby za dnia sie nie wybudzila szybciej niz po 4h to bym budzila do jedzonka, ale jeszcze dluzej niz 4h nie spala 3-4 to u nas w miare norma, po poludniu troche rzadziej bo jakos robi sie marudna. Pamietaj ze na mm dzieci chyba dluzej tez przesypiaja bo jest bardziej kaloryczne i to jest jak najbardziej ok.Dziewczyny ile śpią wasze 3-4 tygodniowe maluszki? U mnie mala dzis zaczrla przesypiać nawet do 3.5-4 godzin między karmieniami i sie zastanawiac czy mam się czym niepokoić. Przy tej depresji, nerwicy stresuje mnie wszystko co związane z nia
Wlasnie nie wiem. W nocy musialqm wybudzać ja na karmienie bo jakby mogła to by spala ciągiem i 5 godzin. Za to wieczorem taki koncert ze aż przykro. Rano troche marudziła a teraz już druga drzemka po karmieniu. A ze ja nie potrafię dojść do siebie to tak nam ciezko dojść do ładu ze sobąMoja spi prawie 3 h teraz. Takze spokojnie. Moze twoja corka poczuła dom i czuje się bezpiecznie?
U mnie różnie, ale też tak 3 godz lub 4, szczególnie w nocy. Teraz bardziej w dzień aktywniejsza się zrobiła i śpi krócej, bo np godzinę lub dwie i wstaje wczoraj i spała po 3,4 godziny w dzień.Dziewczyny ile śpią wasze 3-4 tygodniowe maluszki? U mnie mala dzis zaczrla przesypiać nawet do 3.5-4 godzin między karmieniami i sie zastanawiac czy mam się czym niepokoić. Przy tej depresji, nerwicy stresuje mnie wszystko co związane z nia
To moze niech maz ogarnie karmienie, przynajmniej nocne. A Ty wypocznij...?Wlasnie nie wiem. W nocy musialqm wybudzać ja na karmienie bo jakby mogła to by spala ciągiem i 5 godzin. Za to wieczorem taki koncert ze aż przykro. Rano troche marudziła a teraz już druga drzemka po karmieniu. A ze ja nie potrafię dojść do siebie to tak nam ciezko dojść do ładu ze sobą