reklama
Czy Wasze dzieci tez czasami tak walczą z cycem? Moja na wieczor lapie takie fazy szarpania sutkiem, w prawo, lewo, gora dol... az jej wypada i wtedy lapczywie szuka znowu. Zastanawiam sie o co chodzi... za malo polarmu? A moze jelita mecza?...
Sprawdzilam i siknela fontanna mleka moze mala za plytko ssie? Juz sama nie wiem.Czy Wasze dzieci tez czasami tak walczą z cycem? Moja na wieczor lapie takie fazy szarpania sutkiem, w prawo, lewo, gora dol... az jej wypada i wtedy lapczywie szuka znowu. Zastanawiam sie o co chodzi... za malo polarmu? A moze jelita mecza?...
U mnie jutro trzy tygodnie, drugi dzien bez plamien. Ale mozliwe ze cos jeszcze sie pojawiDziewczyny po cc, jak wasze pologi? Ja teraz jestem 4 tygodnie i 3 dni po porodzie i juz nie mam plamien nawet od tygodnia.
kwiatek250
Fanka BB :)
Mojarobi dokladnie to samo, a jak nie zlapie szybko od nowa, to jest taka zła..... Teraz zaś wybudzam ją od półtorej godziny, zeby cos zjadła, a ona moze 10 pochlipala mleczka i spi...Czy Wasze dzieci tez czasami tak walczą z cycem? Moja na wieczor lapie takie fazy szarpania sutkiem, w prawo, lewo, gora dol... az jej wypada i wtedy lapczywie szuka znowu. Zastanawiam sie o co chodzi... za malo polarmu? A moze jelita mecza?...
kwiatek250
oki. Dzięki za słód, jutro kupimy i to...
Moja wieczorem ma taka faze ja to nazywam,, wariactwo,, atakuje sutka jakby go nie widziala rok i tak co wieczór szalony bobekSprawdzilam i siknela fontanna mleka moze mala za plytko ssie? Juz sama nie wiem.
kwiatek250
Moje dziecko moczy pieluszki, teraz mniej kupek robi, bo mm jest dorzucone, ale nie woła 8 razy dziennie jeść, tylko 3-5 razy góra.Zobacz załącznik 1246192
Pewnie o ten produkt pytasz.
A na pewno mała została dobrze zważona? Bo nas ze szpitala przez chwilę nie chcieli wypuścić, bo za duży spadek masy, a potem magicznie dziecko przybrało 80gr w 4h niecałe.
A jak z wskaźnikami skutecznego karmienia (do znalezienia np. tu: Link do: Jak nie zabić dziecka piersią?). Brudzi odpowiednią liczbę pieluch?
zgredzus
Mnie Doradca laktacyjny kazała budzić na cycu zdecydowanie, a to pomiziac po uchu a to uszczypnąć w ramię i w środę kończymy miesiąc a na wadze prawie kilo do przodu [emoji3] Gdzie w szpitalu przez dobę też chciałam zagłodzić dziecko bo ładnie ssało przez 40 minut i zasypiało, jak pytałam położnych to tak napewno najedzony. A, się okazało, że w ogóle mleka jeszcze nie miałam.
Moje dziecko moczy pieluszki, teraz mniej kupek robi, bo mm jest dorzucone, ale nie woła 8 razy dziennie jeść, tylko 3-5 razy góra.
reklama
Mi wlasnie przyszedl jestem ciekawa czy to cos daTak, ja mam właśnie taki podobny do miodu, położna mi poleciła. Robiłam tak samo jak ********** tzn. mieszałam z mlekiem. Jak dla mnie do smaku można się przyzwyczaić Zobacz załącznik 1246197