reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
My dopiero w środę idziemy na wizytę patronażową do pediatry, ale wątpię żeby tak kontrolnie dała skierowanie na morfologię, to chyba nie jest w standardzie? Pozostaje liczyć, że wszystko ok. Zastanawiam się tylko czy nie spróbować się jutro dodzwonić do przychodni, bo mały ma ropkę w oczku, od wczoraj mu się nasiliło, przemywanie solą fizjologiczna już niewiele daje, do tego dziś tak raz po raz dziwnie charczał przy oddychaniu 🤔 coś tam mu odciagnęlismy katarkiem, zobaczymy czy będzie poprawa, czy jednak będę musiała dzwonić.
Musisz go odssysac 😂 moze kanalik mu sie zatkal w oczku, masuj mu. Poczytaj o tym 😁 ja jakos średnio chciałabym isc z mala na pobieranie krwi, dlatego nawet o tym nie mysle.

Musisz go odssysac 😂 moze kanalik mu sie zatkal w oczku, masuj mu. Poczytaj o tym 😁 ja jakos średnio chciałabym isc z mala na pobieranie krwi, dlatego nawet o tym nie mysle.
No właśnie czytałam, żeby masować, ale jeszcze nie masowałam, dopiero pierwsze odciąganie 🙈 Fakt, też nie za bardzo mam ochotę pchać się z takim małym dzieckiem w tłum, który zwykle jest w punkcie pobrań, chociaż z noworodkiem to na szczęście bez kolejki.

Mm teraz tez daje bo cos pokarm mi zanika tak jak w wczesniej to samo mialam
Ja też wczoraj odkryłam, że moje dziecko nerwowe się staje przy jedzeniu, i że spędzanie godzin przy moich cyckach, to nie szukanie poczucia bezpieczeństwa, jak mi lekarze na ostrym dyżurze wmawiali tzry noce temu, tylko fakt, że moja córka głodna jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od wczorajszej nocy 3.15 moje dziecko dzieli cycki z mm.

Ja też wczoraj odkryłam, że moje dziecko nerwowe się staje przy jedzeniu, i że spędzanie godzin przy moich cyckach, to nie szukanie poczucia bezpieczeństwa, jak mi lekarze na ostrym dyżurze wmawiali tzry noce temu, tylko fakt, że moja córka głodna jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od wczorajszej nocy 3.15 moje dziecko dzieli cycki z mm.
Ile podajesz mm między kp? U mnie w nocy się synek najada z piersi a w dzień tak raz dziennie musi zjeść 30-40 ml mm z butli🤷

Moj tak samo po cycku glodny ale wiedzialam ze dlugo nie pociagne bo juz 3raz to przerabiam teraz tez 4godziny przespal i placz bo glodny no i butelka😊wazne zeby sie najadl rano musze po mleko jechac😆

reklama
Do góry