reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Daję Bebilon Advance. Chciałam zmienić właśnie na jakieś bardziej specjalistyczne, ale położna nie polecała zmieniać póki to mu służy... Z tym ulewaniem, to nie wiem, czy nie jest zła pozycja trzymania po karmieniu albo jakiś gwałtowny ruch, bo nie zawsze ulewa. Na szczęście po jedzonku i leżeniu u taty na brzuszku się uspokoił, ale zasnął dopiero jak mu daliśmy smoczka 🙁
Ooo lezenie na brzuszku u taty - dlaczego na to nie wpadlam wczesniej :)

Ledwo wstałam, a już się doję, bo cyce pełne, a przynajmniej jeden z nich nie nadaje się jeszcze do paszczy mojego potworka 😂 powoli się rozbudzał jak wstawalam, mam nadzieję, że zdążę odciągnąć zanim się obudzi 🙏

Ostatnia edycja:
A jak ja przebierzesz to sie nie rozbudzi do jedzenia?
Na minutkę..... i zasypia. Ale dzis jest super, w nocy w sumie do 5.30 ze 40 minut jadła i sama dwa razy się obudziła i teraz tez je,w wièc jest moc😄. Oby jej tak zostało, bo ostatnie 4 dni przespala bez jedzenia, a ja biedna prawie na zawał schodziłam🤷‍♀️🙃

reklama
Do góry