I co robi jak tyle godzin nie śpi?? Moja tak maks 2-3h wytrzyma bez snuZazdroszczę, bo my nie śpimy od 2ej. I pewnie mały dopiero popołudniu zapadnie w troszkę dłuższy sen
reklama
Pewnie płaczeI co robi jak tyle godzin nie śpi?? Moja tak maks 2-3h wytrzyma bez snu
marta18691
Fanka BB :)
Trzeba uwazac co sie mowibo potem szpiegi innym wszystko gadaja wiem cos o tymU nas corka bawi się np w swoim pokoju, my coś gadamy z mezem a ona to slyszy takze trzeba sie pilnowac we wlasnym domu
marta18691
Moj to dzisiaj rekord 5godzin przespal ciagiemja tez spalam jak zabitaI co robi jak tyle godzin nie śpi?? Moja tak maks 2-3h wytrzyma bez snu
marta18691
Ale tak normalnie teraz to 3-4godziny przespiI co robi jak tyle godzin nie śpi?? Moja tak maks 2-3h wytrzyma bez snu
marta18691
Ja tez mialam kolezanke ktora w swojej sypialni miala lozko dziecka i drugiego tez i ta byla z nimi 5lat ja bym nie mogla pozwolic na takie cos moje dziewczyny byly od razu przyzwyczajone ze maja swoje lozeczka i nie ma opcji spania z nami... Potem dzieci wykorzystuja slabosc rodzicow i na glowe wchodzaDlatego nasz maluszek z nami spać nie będzie, siostra też przestrzegała, bo dziecko się szybko przyzwyczaja. Czaruś śpi ładnie u siebie w łóżeczku, a ja bym się nawet bała spać z nim w naszym łóżku, żeby nie spadł ani go nie uderzyć, ani nie zgnieść
marta18691
Sobota zas pracowita moj dziala z moim ojcem na podworku drzewa przycina
KarolinaAnna.K
Moja panna też 5h przespała. Również jestem w szoku, bo do tej pory budziła się co 2,5-3h w nocyMoj to dzisiaj rekord 5godzin przespal ciagiemja tez spalam jak zabita
marta18691
Moj wiadac lubi spac nawet jak spal go ubralam i po Kinge do przedszkola pojechalam to dalej spalMoja panna też 5h przespała. Również jestem w szoku, bo do tej pory budziła się co 2,5-3h w nocy
reklama
KarolinaAnna.K
To twardy sen maMoj wiadac lubi spac nawet jak spal go ubralam i po Kinge do przedszkola pojechalam to dalej spal