Dopiero za tydzień idziemy na wizytę patronażową, a jak byliśmy wcześniej tak bez peselu jeszcze, bo wciąż płakał, to chyba tak nie ulewal, więc mówiła, że to normalnie i zdrowe dziecko. Może położna coś poradzi jak przyjdzie w czwartek, ale pewnie też powie, że to normalne. No cóż, trzeba przetrwać, byleby nic gorszego się nie działo!A pediatra nie przepisze cos na ulewnie moja Kinga tez ulewala i przepisali nam na refluks cos czyli te ulewanie to jest....
reklama
Mój szczęśliwie smoka uwielbia, smoczek to jedyne co go uspokaja, ale nie chcę mu za często dawać, bo to trochę chamskie tak za każdym razem poza tym lepiej, żeby aż tak się nie przyzwyczajał, bo nie chcę go za długo używać, z czasem jak jest interakcja z dzieckiem lepiej usypiać innymi metodamiI weźmie smoczka, bo moja nie... położne w szpitalu mi przez dwaxdnibpokazywały jak ją nauxzyć ssać smoka i.... zrezygnowały Kazały zostać na razie przy piersi
Ja wpychamI weźmie smoczka, bo moja nie... położne w szpitalu mi przez dwaxdnibpokazywały jak ją nauxzyć ssać smoka i.... zrezygnowały Kazały zostać na razie przy piersi
A moja niech sobie dydoli ile chce smoczki sa fajne ucisza haha mojej tez sie ulewa, ale dzieci tak mają.Mój szczęśliwie smoka uwielbia, smoczek to jedyne co go uspokaja, ale nie chcę mu za często dawać, bo to trochę chamskie tak za każdym razem poza tym lepiej, żeby aż tak się nie przyzwyczajał, bo nie chcę go za długo używać, z czasem jak jest interakcja z dzieckiem lepiej usypiać innymi metodami
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja to samoJa wpycham
Sylwia99
Fanka BB :)
Moja też mocno dość wczoraj ulewała, bo aż 3 razy. Ale przez to, że zwiększyłam dawkę mleka mm. Znowu wróciłam do 60 ml plus cyc. I jest ok.A moja niech sobie dydoli ile chce smoczki sa fajne ucisza haha mojej tez sie ulewa, ale dzieci tak mają.
To mój przecież jest młodszy, a już 90ml mu robimy, mojego też mu tyle daję i zazwyczaj wypija wszystko i jeszcze chce Chyba, że po cycu dokarmiamy to różnie, albo 30 albo 60ml robimy, to zazwyczaj coś zostaje. Ciekawe, czy coś przybrał jak mu zaczęliśmy normalne porcje dawać, jak dla mnie to on już jest ciężki, a 3,5kg jeszcze nie ważyMoja też mocno dość wczoraj ulewała, bo aż 3 razy. Ale przez to, że zwiększyłam dawkę mleka mm. Znowu wróciłam do 60 ml plus cyc. I jest ok.
My się jeszcze nie zapisalismy ale niby między 3 a 8 tygodniem życia trzeba to badanie zrobić.Dziewczyny kiedy macie wizyty u ortopedy z dziecmi?
reklama
Ja dzisiaj sie dodzwonilam, 104 połączenia i dopiero na 6 kwietnia. Bedzie miala 2 miesiaceMy się jeszcze nie zapisalismy ale niby między 3 a 8 tygodniem życia trzeba to badanie zrobić.