reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jakiego koloru robi kupki???
Mi dziś.nad ranem, gdy już wyłam chyba głośniej od mojej corki, z bezsilności, położne powiedziały, ze tak ciężko będzie dopoki robi czarne kupki..., jak się zmienią na żółto-zielone, to ma być lepiej...🤞🤞🤞🤦‍♀️, za parę dni podobno.
Ja jutro wychodzę, będziemy z moim ukochanym w domu na zmianę z nią chodzić.
Mój w szpitalu robił czarne i nawet na przewijaku był w miarę grzeczny, a teraz robi już normalne, żółtawo-brązowe, jak to stwierdziła położna "musztarda dijon" 😂 albo gładka i wyje :-/ Zielonych raczej nie miał.

reklama
Dziewczyny ile mam karmi swoje bobasy mlekiem modyfikowanym? Szczerze Wam powiem ze mam straszne wyrzuty sumienia ze nie mam pokarmu i poje małą mm.
Ja, mlekiem modyfikowanym i swoim. Laska ja wczoraj kryzys przechodziłam, przy karmieniu piersią i już miałam rzucać to, ale przystawiam, jak młoda mi marudzi, a mleko dostała już.

A mój właśnie w szpitalu był aniołek, ostatnia doba tylko powoli zaczynał a tak to wszyscy mówią, że grzeczne dziecko 😂 Najgorzej, że chłopak się tak przejmuje i wciąż go nosi a mały cwaniak to wykorzystuje, na chwilę się wtedy uspokaja, ale potem ja będę go musiała cały dzień nosić 😳
Ja mężowi nie pozwalam nosic 😂 i sie kłócimy o to 😂 boo nie mogę sobie pozwolic na uziemienie na kanapie 😂 dzieci szybko uczą się wykorzystywac rodziców 😂

Ja mężowi nie pozwalam nosic 😂 i sie kłócimy o to 😂 boo nie mogę sobie pozwolic na uziemienie na kanapie 😂 dzieci szybko uczą się wykorzystywac rodziców 😂
Z moim gorzej, bo jak nie nosi, a mały ryczy to ciągle mi stęka, że mu go żal i się niczym zająć nie może 😁 ale spokojnie wróci do pracy, to ja wprowadzę swoje rządy, słuchawki na uszy i może sobie ryczeć ile wlezie 😂

Z moim gorzej, bo jak nie nosi, a mały ryczy to ciągle mi stęka, że mu go żal i się niczym zająć nie może 😁 ale spokojnie wróci do pracy, to ja wprowadzę swoje rządy, słuchawki na uszy i może sobie ryczeć ile wlezie 😂
Hahaha 😁 no tak swohe rządy musisz wprowadzić. Moja Hanka steknie 3 razy a juz widze jak on biegnie z łapami 😂 a ja mowie o nie nie nie 😂😂😂 moj tylko 2 dni wolnego wziął po powrocie moim ze szpitala takze siedze sama z dziećmi 😂dzis nawet na obiad nie wrócił bedzie w nocy 😂a dzieci kąpię tak 😂😂😂

Załączniki

• Screenshot_20210224_173541_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210224_173541_com.android.gallery3d.jpg
    175,1 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Do góry