Mój w szpitalu robił czarne i nawet na przewijaku był w miarę grzeczny, a teraz robi już normalne, żółtawo-brązowe, jak to stwierdziła położna "musztarda dijon" albo gładka i wyje :-/ Zielonych raczej nie miał.Jakiego koloru robi kupki???
Mi dziś.nad ranem, gdy już wyłam chyba głośniej od mojej corki, z bezsilności, położne powiedziały, ze tak ciężko będzie dopoki robi czarne kupki..., jak się zmienią na żółto-zielone, to ma być lepiej..., za parę dni podobno.
Ja jutro wychodzę, będziemy z moim ukochanym w domu na zmianę z nią chodzić.
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja, mlekiem modyfikowanym i swoim. Laska ja wczoraj kryzys przechodziłam, przy karmieniu piersią i już miałam rzucać to, ale przystawiam, jak młoda mi marudzi, a mleko dostała już.Dziewczyny ile mam karmi swoje bobasy mlekiem modyfikowanym? Szczerze Wam powiem ze mam straszne wyrzuty sumienia ze nie mam pokarmu i poje małą mm.
Ja mężowi nie pozwalam nosic i sie kłócimy o to boo nie mogę sobie pozwolic na uziemienie na kanapie dzieci szybko uczą się wykorzystywac rodzicówA mój właśnie w szpitalu był aniołek, ostatnia doba tylko powoli zaczynał a tak to wszyscy mówią, że grzeczne dziecko Najgorzej, że chłopak się tak przejmuje i wciąż go nosi a mały cwaniak to wykorzystuje, na chwilę się wtedy uspokaja, ale potem ja będę go musiała cały dzień nosić
Z moim gorzej, bo jak nie nosi, a mały ryczy to ciągle mi stęka, że mu go żal i się niczym zająć nie może ale spokojnie wróci do pracy, to ja wprowadzę swoje rządy, słuchawki na uszy i może sobie ryczeć ile wlezieJa mężowi nie pozwalam nosic i sie kłócimy o to boo nie mogę sobie pozwolic na uziemienie na kanapie dzieci szybko uczą się wykorzystywac rodziców
Hahaha no tak swohe rządy musisz wprowadzić. Moja Hanka steknie 3 razy a juz widze jak on biegnie z łapami a ja mowie o nie nie nie moj tylko 2 dni wolnego wziął po powrocie moim ze szpitala takze siedze sama z dziećmi dzis nawet na obiad nie wrócił bedzie w nocy a dzieci kąpię takZ moim gorzej, bo jak nie nosi, a mały ryczy to ciągle mi stęka, że mu go żal i się niczym zająć nie może ale spokojnie wróci do pracy, to ja wprowadzę swoje rządy, słuchawki na uszy i może sobie ryczeć ile wlezie
Załączniki
MimiiMalwina
Czyli wychodzi na to, że ja ostatnią zostalam w dwupaku.. Chciałabym mieć już to za sobą..
dostałam skierowanie do szpitala na piątek A termin był na 22..
Ooo ja tez z miesiaczki mialam na 22Czyli wychodzi na to, że ja ostatnią zostalam w dwupaku.. Chciałabym mieć już to za sobą..
A zmoglo mnie 17tego
zgredzus
Nie. Do 6 msc podobno się nie powinno, a w tym okresie to też nie ma potrzeby.
Dziewczyny które karmia piersia, pprzepajacie swoje pociechy woda w ciągu dnia ?
reklama
Nope tylko mleczkoDziewczyny które karmia piersia, pprzepajacie swoje pociechy woda w ciągu dnia ?