Tylko gdyby wszystko było ok, to nie zwijałby się tak z bólu...Kochana kupki może nie robic na piersi nawet 7 dni
reklama
Od niedzieli jestem na antybiotyku, mialam mieć zakładane szwy ale doktor stwierdzil ze poczekamy. Zrobil sie stan zapalny wiec po malu musi się to oczyścić. Kolejna kontrol mam w czwartek takze zobaczymyA jak Twoje krocze
No pewnie cos malego boli. Polecam te rureczki do odgazowywania dzieci. Mi ratowaly zycie z pierwsza córkaTylko gdyby wszystko było ok, to nie zwijałby się tak z bólu...
Załączniki
Ewq9
Fanka BB :)
Po takim czasie miałam większy więc zazdroszczę [emoji16]
Mój flak 2.5 tygodnia po porodzie
Sylwia99
Hipp bio combiotik, daje tak jak jest napisane 60 mlDziewczyny które karmia mlekiem modyfikowanym - ile ml zjadają wasze maluchy i jakie mleko podajecie ? Niestety muszę mala jednak przestawić na mm i kompletnie nie wiem ile jej dawać i co
Sylwia99
Właśnie zamówiła mi siostra, w razie w będę miałaNo pewnie cos malego boli. Polecam te rureczki do odgazowywania dzieci. Mi ratowaly zycie z pierwsza córka
Tez dzis zamowilam wole mieć wrazie wuWłaśnie zamówiła mi siostra, w razie w będę miała
reklama
Mi w szpitalu powiedzieli ze doba x 10ml na jedno karmienie, czyli w trzeciej dobie 30ml na karmienie. Najlepiej dopytaj polozne od noworodkow w szpitalu bo nie wiem jak dlugo taki system sie stosujeDziewczyny które karmia mlekiem modyfikowanym - ile ml zjadają wasze maluchy i jakie mleko podajecie ? Niestety muszę mala jednak przestawić na mm i kompletnie nie wiem ile jej dawać i co