Niee. Ja pierwszy tydzien trzeslam się z zimna wieczorami...Hej dziewczyny - czy Wy tez w pologu tak sie pocicie? Ja dzisiaj w nocy obudzilam ske cala mokrusienka. Jak dlugo to trwa?
reklama
Mi kolezanki mama przywiozła te niemieckie kropelki na kolki, mam nadzieje ze mi się nie przydadzaNa wszystkim jest napisane że powyżej 1 miesiąca a lekarze normalnie przypisują dla młodszych dzieci nam espumisan poleciła Pani w aptece na kolki jak mały miał 6 dni [emoji2]
marta18691
Fanka BB :)
Moja mała w końcu chętnie cyca łapie, dokarmiam jak płacze. Dzisiaj została z ciocią i babcią na parę godzin, bo załatwiałam z narzeczonym uznanie ojcostwa, pesel, akt urodzenia i zasiłki itp także sprawy urzędowe z głowy. Nocki przespane w miarę. Budzi się regularnie co 3 godziny. Dzisiaj drzemkę sobie urządziłyśmy od 16 do 19, potem kąpiel i dziecko zadowolone, lubi się myć. hałas przy spaniu jej nie przeszkadza, jutro lecimy na spacer. Kupy nie robi parę razy dziennie, ale raz dziennie, a porządnie potrafi. Dodaje młodej do mleka espumisan i to chyba pomaga tr
No ja mialam 2 takie telepania chodzilam jak niewiem co trzepalo mna strasznieNiee. Ja pierwszy tydzien trzeslam się z zimna wieczorami...
Ewq9
Też je mam i dawałam na smoczek po 1 kropelce przed jedzeniem. Wydaje mi się że pomagały, teraz mam inny lek więc ich nie stosuję
Mi kolezanki mama przywiozła te niemieckie kropelki na kolki, mam nadzieje ze mi się nie przydadza
marta18691
Ja tam nie poce sieJa niestety mam to samo Mam nadzieję że nie długo to będzie trwało bo jest to bardzo męczące
Ewq9
Ja tak, ale dlatego że na początku miałam bardzo ciepło w domu, do tego stres związany z opieką nad takim małym dzieckiem [emoji38] teraz już się nie pocę bo w domu trochę chłodniej i mniej stresu [emoji2]
Hej dziewczyny - czy Wy tez w pologu tak sie pocicie? Ja dzisiaj w nocy obudzilam ske cala mokrusienka. Jak dlugo to trwa? [emoji19]
Ja też właśnie nie wiem, ale po ostatnich akcjach, dzisiaj odstawiamy pierś, chociaż pokarmu mam sporo, bo cyce ciężkie, ale mały strasznie się po moim męczy, ma te bóle i kupki nie robi (chyba, że znajdziemy przyczynę co zrobić, żeby moje mu służyło to wrócimy do odciągania albo kp), a po mm póki co nic się nie dzieje. My dajemy Bebilon, ale podobno lepszy HiPP. Najlepiej dawać to co pierwszy raz się podało, u nas w szpitalu dali HiPP, ale w domu miałam tylko Bebilon, więc daliśmy i teraz na razie wolę nie zmieniać. A ile dawać też nie wiemy Dzisiaj wypił 40ml na porcję, więc chyba ok, tylko musimy go wybudzać, żeby jadł regularnie, bo jak na moje ostatnio za rzadko jadł.Dziewczyny które karmia mlekiem modyfikowanym - ile ml zjadają wasze maluchy i jakie mleko podajecie ? Niestety muszę mala jednak przestawić na mm i kompletnie nie wiem ile jej dawać i co
Ja bym postawila na hipp chyba ze bardzo drogie caprie care (kozie) a co do dawek to sama musisz zobaczyc ile mala zjada,. Bo moze zjesc ci 60 ml a moze 40 ml. Dzieci różnie jedzaDziewczyny które karmia mlekiem modyfikowanym - ile ml zjadają wasze maluchy i jakie mleko podajecie ? Niestety muszę mala jednak przestawić na mm i kompletnie nie wiem ile jej dawać i co
reklama
Ewq9
Nie pamiętam kiedy rodziłaś ale mi położna mówiła że w 2 tyg powinno dziecko zjadać 60 ml co 2-3h. U mnie teraz ( zaczynamy 5 tydzień) mały je 80-100 ml co 2h. Teraz karmię NESTLE NAN HA ale to ze względu na alergię. Wcześniej dawałam mleko HUMANA. Mały chętnie je pił. Innych mlek nie testowałam [emoji846]
Dziewczyny które karmia mlekiem modyfikowanym - ile ml zjadają wasze maluchy i jakie mleko podajecie ? Niestety muszę mala jednak przestawić na mm i kompletnie nie wiem ile jej dawać i co