No właśnie jeśli to kolki to chyba jakieś hardcorowe, bo ani ciepła tetra, czy termoforek na brzuszek nie pomaga, ani trzymanie w żadnej pozycji, ale może faktycznie to przepicie mlekiem działa, bo niedawno dostał moje mleko odciągnięte i zaraz po tym zaczął się ten przeraźliwy płacz, więc uznałam, że coś musi być z tym mlekiem nie tak, a potem dostał jeszcze trochę Bebilona i jak ręką odjął! Ładnie odbił, zrobił kupę i przestał płakać Mam nadzieję, że to jest rozwiązanie i już więcej nie będzie musiał cierpieć, tylko nie wiem, co ja robię nie tak, że tak źle toleruje moje mlekoJak ma kolke to trzeba zagrzac, wsadzic np w cieply kocyk. Jak nie zasziala to przykladam w pozycji siedzacej dk cyca, tak zeby dziecko bylo troche bardziej pionowo niz na plasko, i jak sobie przepije mlekiem to przechodzi. To przepijanie w sumie zawsze mi dziala.
reklama
Ja się nie pocę, ale podobno tak jest jak się nabrało dużo wody w ciąży, u mnie tego akurat nie byłoHej dziewczyny - czy Wy tez w pologu tak sie pocicie? Ja dzisiaj w nocy obudzilam ske cala mokrusienka. Jak dlugo to trwa?
No to jeszcze lepiejNa espuminasnie nawet napisane ze powyzej pierwszego miesiąca
zgredzus
Fanka BB :)
Mówię o dobach w szpitalu [emoji23] A tak to też z 3l się łącznie uzbiera.Szalona, ja to myślę, że ok 3 l pije z herbatą [emoji1787]
zgredzus
Ja w ogóle przez pandemie nie mam położnej :/ Brałam 1 wizytę prywatnie...
Mi położna mówiła, że espumisan dobry na kolki, ale dopiero od drugiego tygodnia życia, więc póki co się boję, bo nie wiem nawet czy to kolki... Zazdroszczę, że tak wam ładnie się budzi i śpi, u nas jedna wielka niewiadoma, a do tego ta położna środowiskowa powinna przyjść wcześniej, a nie, że dopiero na 3 dobę po wyjściu ze szpitala.
zgredzus
Mam to samo, budzę się też mokra. U mnie 13 dzień i się to nie zmienia
Hej dziewczyny - czy Wy tez w pologu tak sie pocicie? Ja dzisiaj w nocy obudzilam ske cala mokrusienka. Jak dlugo to trwa? [emoji19]
Ewq9
Na wszystkim jest napisane że powyżej 1 miesiąca a lekarze normalnie przypisują dla młodszych dzieci nam espumisan poleciła Pani w aptece na kolki jak mały miał 6 dni [emoji2]
Na espuminasnie nawet napisane ze powyzej pierwszego miesiąca [emoji3]
Ja niestety mam to samo Mam nadzieję że nie długo to będzie trwało bo jest to bardzo męcząceHej dziewczyny - czy Wy tez w pologu tak sie pocicie? Ja dzisiaj w nocy obudzilam ske cala mokrusienka. Jak dlugo to trwa?
Sylwia99
Aaaaa haha nie ogarnęłamMówię o dobach w szpitalu [emoji23] A tak to też z 3l się łącznie uzbiera.
reklama
Spokojnie mam to samo. Pierwszy tydzien porazka. Ja ciagle w placzu, zestresowany, martwiło mnie kazde ulanie, odbicie i inne... w szpitalu lekarz kazal mi wyluzować ale moje hormony chyba wzięły gore itp.īJa sobie nie radzę bardziej... I tak Cię podziwiam, że to znosisz, tyle czasu w szpitalu, sama z dzieckiem, rozejście szwów no szacun! Mnie stresuje już sama obecność dziecka, karmienie (kiedy, ile i jak), odbijanie (nawet nie wiem do końca jak prawidłowo go trzymać) i ulewanie też, chwytanie go (już nieraz się zapomniałam i główka oberwała), a etapu kąpieli jeszcze nie miałam! Ja nie wiem jak ja sama dam sobie z nim radę jak już chłopak wróci do pracy