To tak jak dziewczyny pisały, parę dni wolnego i nagle coś się rusza u paru dziewczyn na raz więc my pewnie w kolejnej turze wylądujemy na porodówceJa tez jeszcze czekam-ale termin na koniec lutego.
reklama
Niby mam rozwarcie na jeden palec, ale to już od ponad tygodnia Poza tym kompletnie nic, skurczy brak, a czuję się dobrze Po cichu liczyłam, że zrobi mi prezent na urodziny, bo mam w piątekNie masz póki co żadnych objawów? Dobrze się czujesz? Bo u mnie kompletnie nic się nie dzieje
Jeszcze nic straconego może maluch właśnie czeka na wyjście do Twoich urodzin u mnie też dwa cm rozwarcia od tygodnia.Niby mam rozwarcie na jeden palec, ale to już od ponad tygodnia Poza tym kompletnie nic, skurczy brak, a czuję się dobrze Po cichu liczyłam, że zrobi mi prezent na urodziny, bo mam w piątek
sandra0777
Fanka BB :)
Oby to byla przepowiednia na przyszly tydzienTo tak jak dziewczyny pisały, parę dni wolnego i nagle coś się rusza u paru dziewczyn na raz więc my pewnie w kolejnej turze wylądujemy na porodówce
KarolinaAnna.K
Niby mam rozwarcie na jeden palec, ale to już od ponad tygodnia
A liczyłam po cichu, że może skoro przeszłam po prawie dwóch tygodniach z "opuszka" na "palec", to może coś z tego będzie, a Wy mi piszecie, że tak już od tygodnia macieu mnie też dwa cm rozwarcia od tygodnia.
A u mnie zero rozwarcia, rzadkie i delikatne skurcze tylko i lecące wody... Wspominali coś o baloniku foleya czy jakoś tak, ale do tego musi być jakiekolwiek rozwarcie, więc pewnie jeszcze oxy dostanęJeszcze nic straconego może maluch właśnie czeka na wyjście do Twoich urodzin u mnie też dwa cm rozwarcia od tygodnia.
kwiatek250
Nie, nie jeszcze ja jestem "bezobjawowo" niby z terminem na jutro ale pewnie Ty mnie jeszcze wyprzedzisz
Ja już nie mam dawno szyjki, rozwarcie na palec to ja już miałam jak mi powstrzymywali poród w listopadzie w 26+4!!!, tylko szew trzymał moją ciążę, ale szwu od końca stycznia już nie mam, więc chyba tylko moja/ nasza miłość ❤ trzyma jeszcze to dziecko w moim brzuchu, bo nie wiem co innego może to być .Niby mam rozwarcie na jeden palec, ale to już od ponad tygodnia Poza tym kompletnie nic, skurczy brak, a czuję się dobrze Po cichu liczyłam, że zrobi mi prezent na urodziny, bo mam w piątek
Ja mam urodziny w tę niedzielę, a jestem już staruszką względem Was tutaj na forum i co, myślałam, że uda mi się urodzić jako ... latka i teoretycznie mam jeszcze szanse, ale ... ach słów mi brak
Dobrze, że Was jeszcze ze 4 ze mną zostały, trochę mi raźniej jest.
No niestety z takim rozwarciem można jeszcze trochę pochodzić, ale nic nie jest jeszcze przesadzone może u Ciebie teraz to się szybko ruszy trzymam kciukiA liczyłam po cichu, że może skoro przeszłam po prawie dwóch tygodniach z "opuszka" na "palec", to może coś z tego będzie, a Wy mi piszecie, że tak już od tygodnia macie
reklama
Ojej ale myślę, że dobrze, że robią już coś w kierunku porodu mam nadzieję, że jednak samo Ci się wszystko ruszy i jeszcze w nocy będziesz tuliła synkaA u mnie zero rozwarcia, rzadkie i delikatne skurcze tylko i lecące wody... Wspominali coś o baloniku foleya czy jakoś tak, ale do tego musi być jakiekolwiek rozwarcie, więc pewnie jeszcze oxy dostanę