Moze na noworodkowym sa toalety w pokojach?Jeszcze nie do końca, nie wiadomo co się wydarzy, oby samo poszło, ale ten brak rozwarcia mnie dołuje i jeszcze jak sobie pomyślę, że miałabym po porodzie być na tej małej sali z dzieckiem kilometr od toalety to jestem przerażona, ale podobno bardzo dużo pacjentów mają, ja leżę na oddziale ginekologicznym teraz
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Zazdroszczę mi dzisiaj powiedziała, że na jutro badań nie zleca, dopiero w piątek pewnie rano zrobią, a przy obchodzie już będę wiedziała, czy wracam, jutro będę już tu 6 dzień. Mała dzisiaj super grzecznie leżała pod lampaDziewczyny ja dzis zostałam wypisana do domu. Od południa jesteśmy już z małą w domku, i odpoczywamy. Niesamowite uczucie po prawie tygodniu wrocic do domu! małą tez karmie na żądanie. Nie wybudzam specjalnie bo i tak nie chce jeść... po naswietlaniu zoltaczka w wynikach mniejsza ale kolor skóry zostal;p
A miało być tak pięknie... Sala z łazienką i stanowiskiem do karmienia i przewijania po porodzie... Tu nie ma nic, mala klitka i 3 łóżka na wcisk. Oby porodówka w ogóle była wolna jak się zacznie!U mnie tu w szpitalu miejsc nie ma, a codziennie są po 3 porodu przynajmniej, ledwo ogarniają, gdzie pacjentki brać ja kibelek mam obok, za to pod prysznic muszę iść dalej
Tam niby są, ale nie wiadomo gdzie trafię po porodzie... Jest bardzo dużo pacjentek, zaraz na korytarzu będą kłaśćMoze na noworodkowym sa toalety w pokojach?
Da radę!Eh, nie pocieszają mnie takie posty. Moja mała ma niecałe 4,5 doby na dobrowolne wyjście :/
Ja też chcę już domu, a tu jeszcze poród przede mnąDziewczyny ja dzis zostałam wypisana do domu. Od południa jesteśmy już z małą w domku, i odpoczywamy. Niesamowite uczucie po prawie tygodniu wrocic do domu! małą tez karmie na żądanie. Nie wybudzam specjalnie bo i tak nie chce jeść... po naswietlaniu zoltaczka w wynikach mniejsza ale kolor skóry zostal;p
Kurczę dziwne... Mam takie skurcze w podbrzuszu stosunkowo lekkie, coś jak na okres, co 3-5 minut i trwają kilka sekund, max pół minuty. Ale poza tym nic się nie dzieje, wody się sączą, ruchy czuję, żadnego przeczyszczania. Myślicie, że to coś znaczy?
Nie miałam dziś żadnej kroplówki, same się pojawily ale wg położnej to początek, a mnie już tak bardzo boliChyba taaak! ❤ A tylko ta kroplówkę dostałaś i od razu tak zadziałało? Zazdroszcze że już coś idzie do przodu!
U mnie standardowo nic do przodu.. Ja bym nawet nie mogła sprawdzić czy skurcze mijają po ciepłym prysznicu bo w raszei jak się przed chwilą okazalo w kranie tylko zimna woda...
Współczuję... Tu tylko z jednego kraju ciepła leci no i pod prysznicem na szczęście.
reklama
No właśnie nie rosną...A rosną skurcze na sile? Nie każdy ponoć musi mieć efekt przeczyszczenia:3