GratulujęDziewczyny, u nas juz po Sara urodzila sie o 1.30 w nocy. Przyjechalam na izbe z 3cm rozwarciem, po godzinie bylo 5cm napisze wiecej pozniej.
nie moge uwierzyc ze dopiero co byla w brzuszku
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
ja jutro dołączę do grona szpitalnych nie wiem czego sie spodziewaćWitam w klubie ja też w szpitalu.. jak u Ciebie sytuacja? Ja byłam rano kontroli u mojego lekarza na raszei i stwierdził nieprawidłowe przepływy i kazał zostać, lekarka inna jeszcze zrobiła usg i potwierdziła a szyjka ani nic nadal nie wskazuje na jakikolwiek postęp porodu.. tez papiery pouzupelniane i ponoć biorą pod uwagę cc ale nic więcej nie wiadomo, także z walizami i też już leżę, już po ktg i nic więcej nie wiem, to chyba tyle będzie na dziś..
Sylwia99
A ja siedzę na laktatorze i czytam co u Was @Beti.mama będzie dobrze, trzymam kciuki @Michalina_25 będziesz pod dobrą opieką! Będzie dobrze
A jak to u was jest, jak jesteście po terminie, teoretycznie mamy jeszcze czas (te 2 tyg), a tu każdy się pyta codziennie "I jak tam , Urodzone?" Jak reagujecie?
Ja też chodzę prywatnie a lekarka i tak jak już mi coś przepisywała na receptę to wpisywała zniżkę ☺No ja prywatnie chodzilam do lekarza[emoji38]i kupowalam wszytsko sama
To pewnie jutro urodzisz, jak się skurcze same nie zaczną to pomogą kroplówką ale fajnie, już też bym chciała żeby się cokolwiek zaczęło dziaćNo u mnie też nic nie wiadomo, zostawili mnie na sali i nie wiem co dalej... Wody mi wciąż lecą, rozwarcia brak, ale chociaż przepływy w końcu zrobili i prawidłowe, tylko tych wód było mniej w badaniu, a jak tak będą lecieć cały czas to do jutra nie dotrwam
marta18691
No to fajnie[emoji38]
Ja też chodzę prywatnie a lekarka i tak jak już mi coś przepisywała na receptę to wpisywała zniżkę [emoji5]
kwiatek250
@Beti.mama, @Michalina_25, @93ann ...
Zostawicie mnie za chwilę samą lutową z brzuchem... Trzymajcie się dziewczyny i oby szybko poszło
Zostawicie mnie za chwilę samą lutową z brzuchem... Trzymajcie się dziewczyny i oby szybko poszło
Mowilam, ze będziesz ostatnia dzidziuś od malego ci robi niezle psikusy@Beti.mama, @Michalina_25, @93ann ...
reklama
kwiatek250
Miałaś rację!! Od czasu do czasu przypominam sobie Twoje słowa... i widzę, że to się dzieje naprawdę. I to już nie jest śmieszneMowilam, ze będziesz ostatnia dzidziuś od malego ci robi niezle psikusy