reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Witam w klubie ja też w szpitalu.. jak u Ciebie sytuacja? Ja byłam rano kontroli u mojego lekarza na raszei i stwierdził nieprawidłowe przepływy i kazał zostać, lekarka inna jeszcze zrobiła usg i potwierdziła a szyjka ani nic nadal nie wskazuje na jakikolwiek postęp porodu.. tez papiery pouzupelniane i ponoć biorą pod uwagę cc ale nic więcej nie wiadomo, także z walizami i też już leżę, już po ktg i nic więcej nie wiem, to chyba tyle będzie na dziś..:(
ja jutro dołączę do grona szpitalnych😓 nie wiem czego sie spodziewać

A jak to u was jest, jak jesteście po terminie, teoretycznie mamy jeszcze czas (te 2 tyg), a tu każdy się pyta codziennie "I jak tam , Urodzone?" :D Jak reagujecie?

No u mnie też nic nie wiadomo, zostawili mnie na sali i nie wiem co dalej... Wody mi wciąż lecą, rozwarcia brak, ale chociaż przepływy w końcu zrobili i prawidłowe, tylko tych wód było mniej w badaniu, a jak tak będą lecieć cały czas to do jutra nie dotrwam 🙁
To pewnie jutro urodzisz, jak się skurcze same nie zaczną to pomogą kroplówką 😅 ale fajnie, już też bym chciała żeby się cokolwiek zaczęło dziać 🤨

reklama
Do góry