Dobrze, ze pojechalas! Lepiej sprawdzić. Trzymamy kciuki! Daj znac co i jakA ja jestem właśnie na izbie, bo z rana miałam trochę krwi w moczu plus lekkie bóle podbrzusza (ale to akurat nie pierwszy raz, więc zlałam) i się zestresowałam, jeszcze ruchów nie czułam... Z Czarusiem ok, ta krew to niby wody się sączą, ale mało tego, więc nie wiem, skurczy na ktg nie było, czekam za wizytą u lekarza. Ogólnie jestem mega zdenerwowana, pierwszy raz w szpitalu, źle powypelniałam te wszystkie zgody, temperatura mi podskoczyła do 37 na początku i w sumie nie za bardzo wiem co i jak, bo nic się nie zanosi na poród
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Głowa do góry, będzie dobrze! A to, że coś źle wypełniłaś... Who cares?? W ogóle się tym nie przejmuj! Ty i Czaruś jesteście najważniejsi, a nie szpitalne papiery!!A ja jestem właśnie na izbie, bo z rana miałam trochę krwi w moczu plus lekkie bóle podbrzusza (ale to akurat nie pierwszy raz, więc zlałam) i się zestresowałam, jeszcze ruchów nie czułam... Z Czarusiem ok, ta krew to niby wody się sączą, ale mało tego, więc nie wiem, skurczy na ktg nie było, czekam za wizytą u lekarza. Ogólnie jestem mega zdenerwowana, pierwszy raz w szpitalu, źle powypelniałam te wszystkie zgody, temperatura mi podskoczyła do 37 na początku i w sumie nie za bardzo wiem co i jak, bo nic się nie zanosi na poród
kwiatek250
Obawiam się, że będę miała podobnie... teraz zasypiam z trudem między 2 a 4 rano, a potem będzie w nocy jazda bez trzymanki jak będę nad małą zasypiaćNo nie jest zle. Ladnie je i najada sie i dopiero usypia. Tylko, ze mi w nocy oczy lecą a w ciazy spac nie mogłam
O kurczę, może urodzisz w terminie skoro już wody się Sączą to kto wie, podadzą Ci może oksy i Czaruś będzie niedługo z Tobą ☺ nic się nie denerwuj! Daj znaćA ja jestem właśnie na izbie, bo z rana miałam trochę krwi w moczu plus lekkie bóle podbrzusza (ale to akurat nie pierwszy raz, więc zlałam) i się zestresowałam, jeszcze ruchów nie czułam... Z Czarusiem ok, ta krew to niby wody się sączą, ale mało tego, więc nie wiem, skurczy na ktg nie było, czekam za wizytą u lekarza. Ogólnie jestem mega zdenerwowana, pierwszy raz w szpitalu, źle powypelniałam te wszystkie zgody, temperatura mi podskoczyła do 37 na początku i w sumie nie za bardzo wiem co i jak, bo nic się nie zanosi na poród
marta18691
Troche dlugo spi [emoji38]
Zalezy kiedy. Wczoraj poszla spac przed 21 wstala o 0.30. Pozniej o 3.30 i spala do 8. Takze nie jest najgorzej[emoji16]
marta18691
Mam takie pytanie czy znacie kogos kto bierze Luteine 100mg i duphaston 10mg bo mam do sprzedania nowe ?
Do sprzedania? Nie mów, że płaciłas za to? Lekarz nie wypisał Ci recepty dla ciężarnej? Te leki są na liście darmowych dla kobiet w ciąży...Mam takie pytanie czy znacie kogos kto bierze Luteine 100mg i duphaston 10mg bo mam do sprzedania nowe ?
Jeśli to są wody... Byłam w toalecie i wciąż coś tam zabarwionego leci i co jakiś czas czuję, że coś leci na podpaskę, ale niewiele, skurczy dalej żadnych nie mam, jedynie co jakiś czas lekkie pobolewanie podbrzusza, więc pewnie skończy się na oxy Wciąż czekam aż przyjmie mnie lekarz, zobaczymy, czy chociaż jakieś rozwarcie jest...O kurczę, może urodzisz w terminie skoro już wody się Sączą to kto wie, podadzą Ci może oksy i Czaruś będzie niedługo z Tobą ☺ nic się nie denerwuj! Daj znać
marta18691
No ja prywatnie chodzilam do lekarza[emoji38]i kupowalam wszytsko sama
Do sprzedania? Nie mów, że płaciłas za to? Lekarz nie wypisał Ci recepty dla ciężarnej? Te leki są na liście darmowych dla kobiet w ciąży...
reklama
Dzisiaj urodzisz zobaczyszJeśli to są wody... Byłam w toalecie i wciąż coś tam zabarwionego leci i co jakiś czas czuję, że coś leci na podpaskę, ale niewiele, skurczy dalej żadnych nie mam, jedynie co jakiś czas lekkie pobolewanie podbrzusza, więc pewnie skończy się na oxy Wciąż czekam aż przyjmie mnie lekarz, zobaczymy, czy chociaż jakieś rozwarcie jest...