reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A ja jestem właśnie na izbie, bo z rana miałam trochę krwi w moczu plus lekkie bóle podbrzusza (ale to akurat nie pierwszy raz, więc zlałam) i się zestresowałam, jeszcze ruchów nie czułam... Z Czarusiem ok, ta krew to niby wody się sączą, ale mało tego, więc nie wiem, skurczy na ktg nie było, czekam za wizytą u lekarza. Ogólnie jestem mega zdenerwowana, pierwszy raz w szpitalu, źle powypelniałam te wszystkie zgody, temperatura mi podskoczyła do 37 na początku i w sumie nie za bardzo wiem co i jak, bo nic się nie zanosi na poród 🙁
Dobrze, ze pojechalas! Lepiej sprawdzić. Trzymamy kciuki! Daj znac co i jak

reklama
A ja jestem właśnie na izbie, bo z rana miałam trochę krwi w moczu plus lekkie bóle podbrzusza (ale to akurat nie pierwszy raz, więc zlałam) i się zestresowałam, jeszcze ruchów nie czułam... Z Czarusiem ok, ta krew to niby wody się sączą, ale mało tego, więc nie wiem, skurczy na ktg nie było, czekam za wizytą u lekarza. Ogólnie jestem mega zdenerwowana, pierwszy raz w szpitalu, źle powypelniałam te wszystkie zgody, temperatura mi podskoczyła do 37 na początku i w sumie nie za bardzo wiem co i jak, bo nic się nie zanosi na poród 🙁
Głowa do góry, będzie dobrze! A to, że coś źle wypełniłaś... Who cares?? W ogóle się tym nie przejmuj! Ty i Czaruś jesteście najważniejsi, a nie szpitalne papiery!!

O kurczę, może urodzisz w terminie 😁 skoro już wody się Sączą to kto wie, podadzą Ci może oksy i Czaruś będzie niedługo z Tobą ☺ nic się nie denerwuj! Daj znać 🙃

O kurczę, może urodzisz w terminie 😁 skoro już wody się Sączą to kto wie, podadzą Ci może oksy i Czaruś będzie niedługo z Tobą ☺ nic się nie denerwuj! Daj znać 🙃
Jeśli to są wody... Byłam w toalecie i wciąż coś tam zabarwionego leci i co jakiś czas czuję, że coś leci na podpaskę, ale niewiele, skurczy dalej żadnych nie mam, jedynie co jakiś czas lekkie pobolewanie podbrzusza, więc pewnie skończy się na oxy 😭 Wciąż czekam aż przyjmie mnie lekarz, zobaczymy, czy chociaż jakieś rozwarcie jest...

reklama
Jeśli to są wody... Byłam w toalecie i wciąż coś tam zabarwionego leci i co jakiś czas czuję, że coś leci na podpaskę, ale niewiele, skurczy dalej żadnych nie mam, jedynie co jakiś czas lekkie pobolewanie podbrzusza, więc pewnie skończy się na oxy 😭 Wciąż czekam aż przyjmie mnie lekarz, zobaczymy, czy chociaż jakieś rozwarcie jest...
Dzisiaj urodzisz zobaczysz 😁😁😁

Do góry