Maluszek001
Fanka BB :)
I jak się czujecie? Wszystko ok? ❤Ja jestem w domu od wczoraj[emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak się czujecie? Wszystko ok? ❤Ja jestem w domu od wczoraj[emoji173]
I jak się czujecie? Wszystko ok? [emoji173]
Och dzisiaj prawie cała noc przespalysmy. Tylko 3 razy na mleczko się obudziła. Chyba dzisiaj spałam więcej niż przez ostatnie 4 noce razem wzięte [emoji16] i szczerze to dopiero teraz poczułam zmęczenie! A o 9 mamy wizytę położnej [emoji5]
Moj na te 56 no no troche sie topil ale jakiejs tragedii nie bylo[emoji38]Moja też w 56 się utopiła [emoji28] dobrze ze dostałam w tym rozmiarze ubranka od koleżanki, bo tak to też miałam tylko na 62 [emoji28]
Wznowili u mnie porody rodzinne, nie robią testów i do tego tatuś może być jeszcze 2 godziny po porodzie [emoji4][emoji4] robią wywiad, ankietę, mierzą temperaturę i jak wszystko ok to może być rodzinny poród [emoji4]
Super brzuszek marzenie po tak krótkim czasie po porodzie No i najważniejsze że wszystko jest w porządkuKurcze tak chciałam z Wami popisać a co się wezmę za nadrabianie czytania postów to mała zaraz jakiś bunt robi ale jestem myślami z Wami i każdej życzę żeby dzidziuski dały Wam tyle radości ile mi dała moja pierwsza noc w domu ciężka, miałam problem z pokarmem i musialam dokarmic modyfikowanym. Ale teraz mam nawał! Mloda ssie z lewego cycka a z prawego same mleko ciurkiem leci schudłam 7kg, więc zostało jeszcze 6 żeby była waga sprzed ciąży ☺ a brzuch został mi taki
No tak jak u mnie mialalm szczescie bo mogl kangurowac po cc malego wzieli dali mężowi a ja jeszcze na stole bylam okolo godziny niestety [emoji20]
A czemu tak długo ?
Ekstra, brzuszek bardzo ladnie wygladaKurcze tak chciałam z Wami popisać a co się wezmę za nadrabianie czytania postów to mała zaraz jakiś bunt robi ale jestem myślami z Wami i każdej życzę żeby dzidziuski dały Wam tyle radości ile mi dała moja pierwsza noc w domu ciężka, miałam problem z pokarmem i musialam dokarmic modyfikowanym. Ale teraz mam nawał! Mloda ssie z lewego cycka a z prawego same mleko ciurkiem leci schudłam 7kg, więc zostało jeszcze 6 żeby była waga sprzed ciąży ☺ a brzuch został mi taki