reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
W szpitalu to byl koszmar plecy bolaly te lozka nie wygodne sztywna jak kloda bylam siadajac[emoji23]
Och dzisiaj prawie cała noc przespalysmy. Tylko 3 razy na mleczko się obudziła. Chyba dzisiaj spałam więcej niż przez ostatnie 4 noce razem wzięte [emoji16] i szczerze to dopiero teraz poczułam zmęczenie! A o 9 mamy wizytę położnej [emoji5]

Moja też w 56 się utopiła [emoji28] dobrze ze dostałam w tym rozmiarze ubranka od koleżanki, bo tak to też miałam tylko na 62 [emoji28]
Moj na te 56 no no troche sie topil ale jakiejs tragedii nie bylo[emoji38]
20210208_161221.jpeg

No tak jak u mnie mialalm szczescie bo mogl kangurowac po cc malego wzieli dali mężowi a ja jeszcze na stole bylam okolo godziny niestety [emoji20]
Wznowili u mnie porody rodzinne, nie robią testów i do tego tatuś może być jeszcze 2 godziny po porodzie [emoji4][emoji4] robią wywiad, ankietę, mierzą temperaturę i jak wszystko ok to może być rodzinny poród [emoji4]

Kurcze tak chciałam z Wami popisać a co się wezmę za nadrabianie czytania postów to mała zaraz jakiś bunt robi 😄 ale jestem myślami z Wami i każdej życzę żeby dzidziuski dały Wam tyle radości ile mi dała moja 😍 pierwsza noc w domu ciężka, miałam problem z pokarmem i musialam dokarmic modyfikowanym. Ale teraz mam nawał! Mloda ssie z lewego cycka a z prawego same mleko ciurkiem leci 😮 schudłam 7kg, więc zostało jeszcze 6 żeby była waga sprzed ciąży ☺ a brzuch został mi taki 🙈
Super🙂 brzuszek marzenie po tak krótkim czasie po porodzie👏 No i najważniejsze że wszystko jest w porządku 😘

reklama
Kurcze tak chciałam z Wami popisać a co się wezmę za nadrabianie czytania postów to mała zaraz jakiś bunt robi 😄 ale jestem myślami z Wami i każdej życzę żeby dzidziuski dały Wam tyle radości ile mi dała moja 😍 pierwsza noc w domu ciężka, miałam problem z pokarmem i musialam dokarmic modyfikowanym. Ale teraz mam nawał! Mloda ssie z lewego cycka a z prawego same mleko ciurkiem leci 😮 schudłam 7kg, więc zostało jeszcze 6 żeby była waga sprzed ciąży ☺ a brzuch został mi taki 🙈
Ekstra, brzuszek bardzo ladnie wyglada :)

Do góry