O masakra :/ a bardzo macie zimno? Kochana, na juz Wam i tak nikt nie wymieni :/ my czekalismy jakies 1,5mc na wymiane. Moze sprobujcie doszczelnic. Mozna takie uszczelki kupic w castoramie. W kazdym razie na czas wymiany okien raczej bedziesz musiala sie wyprowadzic z maluszkiem, strasznie duzo syfu jest od tegoDziewczyny ja to mam pecha !;( termin porodu na juz. Nie wiadomo co doktor zadecyduje a u mnie w domu awaria dwóch okien ;( okazało się że przy tych mrozach puscily jakies uszczelki czy cos i trzeba wymieniać okna. A mróz za oknem -15 stopni ;D dosłownie tragedia ;P
reklama
Jak juz doszłam skad wieje to jako tako to ogarnęliśmy ale niestety trzeba to zrobić. ;/ i to w najmniej odpowiednim momencie ;DO masakra :/ a bardzo macie zimno? Kochana, na juz Wam i tak nikt nie wymieni :/ my czekalismy jakies 1,5mc na wymiane. Moze sprobujcie doszczelnic. Mozna takie uszczelki kupic w castoramie. W kazdym razie na czas wymiany okien raczej bedziesz musiala sie wyprowadzic z maluszkiem, strasznie duzo syfu jest od tego
Maluszek001
Fanka BB :)
Kurcze tak chciałam z Wami popisać a co się wezmę za nadrabianie czytania postów to mała zaraz jakiś bunt robi ale jestem myślami z Wami i każdej życzę żeby dzidziuski dały Wam tyle radości ile mi dała moja pierwsza noc w domu ciężka, miałam problem z pokarmem i musialam dokarmic modyfikowanym. Ale teraz mam nawał! Mloda ssie z lewego cycka a z prawego same mleko ciurkiem leci schudłam 7kg, więc zostało jeszcze 6 żeby była waga sprzed ciąży ☺ a brzuch został mi taki
Załączniki
kwiatek250
Zawsze takie beznadziejne "awarie" są w najmniej odpowiednim momencie... Mąż Twój to jakoś ogarnie! Adrénaline przed narodzinami dzidziusia mu pomoże w działaniu.Jak juz doszłam skad wieje to jako tako to ogarnęliśmy ale niestety trzeba to zrobić. ;/ i to w najmniej odpowiednim momencie ;D
kwiatek250
Piękny brzuszek w tak krótkim czasie po porodzie. Niech mała zdrowo rośnie i da mamie czasem odpocząćKurcze tak chciałam z Wami popisać a co się wezmę za nadrabianie czytania postów to mała zaraz jakiś bunt robi ale jestem myślami z Wami i każdej życzę żeby dzidziuski dały Wam tyle radości ile mi dała moja pierwsza noc w domu ciężka, miałam problem z pokarmem i musialam dokarmic modyfikowanym. Ale teraz mam nawał! Mloda ssie z lewego cycka a z prawego same mleko ciurkiem leci schudłam 7kg, więc zostało jeszcze 6 żeby była waga sprzed ciąży ☺ a brzuch został mi taki
Dobrze ze juz jesteście w domu i mozecie sie cieszyć sobą. Spokojnie pokarm sie znajdzie a maleństwo sie bedzie najadac. Brzuszek jak pp ciazy elegancior !Kurcze tak chciałam z Wami popisać a co się wezmę za nadrabianie czytania postów to mała zaraz jakiś bunt robi ale jestem myślami z Wami i każdej życzę żeby dzidziuski dały Wam tyle radości ile mi dała moja pierwsza noc w domu ciężka, miałam problem z pokarmem i musialam dokarmic modyfikowanym. Ale teraz mam nawał! Mloda ssie z lewego cycka a z prawego same mleko ciurkiem leci schudłam 7kg, więc zostało jeszcze 6 żeby była waga sprzed ciąży ☺ a brzuch został mi taki
Maluszek001
Moja też w 56 się utopiła dobrze ze dostałam w tym rozmiarze ubranka od koleżanki, bo tak to też miałam tylko na 62Nie strasz, bo ja mam kombinezon 62 ogólnie na 56 za wiele ciuszków nie mam
Maluszek001
Dasz radę! Trzymam kciuki ❤Dziewczyny ja jutro wizyta, trzymajcie kciuki dowiem się czy dalej chodze w dwupaku czy zostaje na oddziale.. u nas porody dalej w samotności. Takze stres przed wizyta jest ogromny. A przed porodem jeszxze większy
Maluszek001
Och dzisiaj prawie cała noc przespalysmy. Tylko 3 razy na mleczko się obudziła. Chyba dzisiaj spałam więcej niż przez ostatnie 4 noce razem wzięte i szczerze to dopiero teraz poczułam zmęczenie! A o 9 mamy wizytę położnej ☺Piękny brzuszek w tak krótkim czasie po porodzie. Niech mała zdrowo rośnie i da mamie czasem odpocząć
reklama
marta18691
Ja jestem w domu od wczoraj[emoji173]
Kurcze tak chciałam z Wami popisać a co się wezmę za nadrabianie czytania postów to mała zaraz jakiś bunt robi [emoji1] ale jestem myślami z Wami i każdej życzę żeby dzidziuski dały Wam tyle radości ile mi dała moja [emoji7] pierwsza noc w domu ciężka, miałam problem z pokarmem i musialam dokarmic modyfikowanym. Ale teraz mam nawał! Mloda ssie z lewego cycka a z prawego same mleko ciurkiem leci [emoji50] schudłam 7kg, więc zostało jeszcze 6 żeby była waga sprzed ciąży [emoji5] a brzuch został mi taki [emoji85]