reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny ja to mam pecha !;( termin porodu na juz. Nie wiadomo co doktor zadecyduje a u mnie w domu awaria dwóch okien ;( okazało się że przy tych mrozach puscily jakies uszczelki czy cos i trzeba wymieniać okna. A mróz za oknem -15 stopni ;D dosłownie tragedia ;P
O masakra :/ a bardzo macie zimno? Kochana, na juz Wam i tak nikt nie wymieni :/ my czekalismy jakies 1,5mc na wymiane. Moze sprobujcie doszczelnic. Mozna takie uszczelki kupic w castoramie. W kazdym razie na czas wymiany okien raczej bedziesz musiala sie wyprowadzic z maluszkiem, strasznie duzo syfu jest od tego :(

reklama
O masakra :/ a bardzo macie zimno? Kochana, na juz Wam i tak nikt nie wymieni :/ my czekalismy jakies 1,5mc na wymiane. Moze sprobujcie doszczelnic. Mozna takie uszczelki kupic w castoramie. W kazdym razie na czas wymiany okien raczej bedziesz musiala sie wyprowadzic z maluszkiem, strasznie duzo syfu jest od tego :(
Jak juz doszłam skad wieje to jako tako to ogarnęliśmy ale niestety trzeba to zrobić. ;/ i to w najmniej odpowiednim momencie ;D

Kurcze tak chciałam z Wami popisać a co się wezmę za nadrabianie czytania postów to mała zaraz jakiś bunt robi 😄 ale jestem myślami z Wami i każdej życzę żeby dzidziuski dały Wam tyle radości ile mi dała moja 😍 pierwsza noc w domu ciężka, miałam problem z pokarmem i musialam dokarmic modyfikowanym. Ale teraz mam nawał! Mloda ssie z lewego cycka a z prawego same mleko ciurkiem leci 😮 schudłam 7kg, więc zostało jeszcze 6 żeby była waga sprzed ciąży ☺ a brzuch został mi taki 🙈

Załączniki

• IMG_20210209_082355.jpg
    IMG_20210209_082355.jpg
    939,7 KB · Wyświetleń: 98
Jak juz doszłam skad wieje to jako tako to ogarnęliśmy ale niestety trzeba to zrobić. ;/ i to w najmniej odpowiednim momencie ;D
Zawsze takie beznadziejne "awarie" są w najmniej odpowiednim momencie... Mąż Twój to jakoś ogarnie! Adrénaline przed narodzinami dzidziusia mu pomoże w działaniu.

Kurcze tak chciałam z Wami popisać a co się wezmę za nadrabianie czytania postów to mała zaraz jakiś bunt robi 😄 ale jestem myślami z Wami i każdej życzę żeby dzidziuski dały Wam tyle radości ile mi dała moja 😍 pierwsza noc w domu ciężka, miałam problem z pokarmem i musialam dokarmic modyfikowanym. Ale teraz mam nawał! Mloda ssie z lewego cycka a z prawego same mleko ciurkiem leci 😮 schudłam 7kg, więc zostało jeszcze 6 żeby była waga sprzed ciąży ☺ a brzuch został mi taki 🙈
Piękny brzuszek w tak krótkim czasie po porodzie😃. Niech mała zdrowo rośnie i da mamie czasem odpocząć 😍

Dobrze ze juz jesteście w domu i mozecie sie cieszyć sobą. Spokojnie pokarm sie znajdzie a maleństwo sie bedzie najadac. Brzuszek jak pp ciazy elegancior !;)

Piękny brzuszek w tak krótkim czasie po porodzie😃. Niech mała zdrowo rośnie i da mamie czasem odpocząć 😍
Och dzisiaj prawie cała noc przespalysmy. Tylko 3 razy na mleczko się obudziła. Chyba dzisiaj spałam więcej niż przez ostatnie 4 noce razem wzięte 😁 i szczerze to dopiero teraz poczułam zmęczenie! A o 9 mamy wizytę położnej ☺

reklama
Ja jestem w domu od wczoraj[emoji173]
Kurcze tak chciałam z Wami popisać a co się wezmę za nadrabianie czytania postów to mała zaraz jakiś bunt robi [emoji1] ale jestem myślami z Wami i każdej życzę żeby dzidziuski dały Wam tyle radości ile mi dała moja [emoji7] pierwsza noc w domu ciężka, miałam problem z pokarmem i musialam dokarmic modyfikowanym. Ale teraz mam nawał! Mloda ssie z lewego cycka a z prawego same mleko ciurkiem leci [emoji50] schudłam 7kg, więc zostało jeszcze 6 żeby była waga sprzed ciąży [emoji5] a brzuch został mi taki [emoji85]

Do góry