reklama
Trzymam kciuki ! Daj znac jak cos bedziesz wiedzialaDziewczyny ja jutro wizyta, trzymajcie kciuki dowiem się czy dalej chodze w dwupaku czy zostaje na oddziale.. u nas porody dalej w samotności. Takze stres przed wizyta jest ogromny. A przed porodem jeszxze większy
Taaak, ale zmieniłam zdanie pod wpływem pogody zresztą Czarek coś niechętny do wychodzeniaZ tego co pamiętam, to na czwartek się z Czarkiem umówiłaś...
kwiatek250
Fanka BB :)
Będzie dobrze. Trzymamy kciukiDziewczyny ja jutro wizyta, trzymajcie kciuki dowiem się czy dalej chodze w dwupaku czy zostaje na oddziale.. u nas porody dalej w samotności. Takze stres przed wizyta jest ogromny. A przed porodem jeszxze większy
kwiatek250
Podobnie jak moja córka, a mnie dziś pani doktor powiedziała, że w czwartek ma dyżur na porodówce, więc fajnie by było jakbym urodziła w ten czwartek..., ale już się nie nastawiam na nic.Taaak, ale zmieniłam zdanie pod wpływem pogody zresztą Czarek coś niechętny do wychodzenia
Ja się w środę dowiem, czy jest jakaś szansa jak na ktg ani pół skurczu a do tego szyjka twarda to czekamy grzecznie do terminu i oby wtedy najpóźniej!Podobnie jak moja córka, a mnie dziś pani doktor powiedziała, że w czwartek ma dyżur na porodówce, więc fajnie by było jakbym urodziła w ten czwartek..., ale już się nie nastawiam na nic.
kwiatek250
Tak na rozluźnienie, jeśli któraś nie może spać, albo za bardzo jest zestresowana...
niektóre wpisy są dobre!
niektóre wpisy są dobre!
Dziewczyny ja to mam pecha !;( termin porodu na juz. Nie wiadomo co doktor zadecyduje a u mnie w domu awaria dwóch okien ;( okazało się że przy tych mrozach puscily jakies uszczelki czy cos i trzeba wymieniać okna. A mróz za oknem -15 stopni ;D dosłownie tragedia ;P
Zanim wrócisz ze szpitala z dzidziusiem, mąż zdąży ogarnąć w sumie nie ma wyboruDziewczyny ja to mam pecha !;( termin porodu na juz. Nie wiadomo co doktor zadecyduje a u mnie w domu awaria dwóch okien ;( okazało się że przy tych mrozach puscily jakies uszczelki czy cos i trzeba wymieniać okna. A mróz za oknem -15 stopni ;D dosłownie tragedia ;P
Masakra jak mi się nie chce spać
reklama
U mnie to samo. Totalna bezsenność. Do tego bole miesni nogi i tak. Magnez odstawiłam i zaczęły się skurcze ;/Zanim wrócisz ze szpitala z dzidziusiem, mąż zdąży ogarnąć w sumie nie ma wyboru
Masakra jak mi się nie chce spać