reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny ja jutro wizyta, trzymajcie kciuki:D dowiem się czy dalej chodze w dwupaku czy zostaje na oddziale.. u nas porody dalej w samotności. Takze stres przed wizyta jest ogromny. A przed porodem jeszxze większy:D

reklama
Dziewczyny ja jutro wizyta, trzymajcie kciuki:D dowiem się czy dalej chodze w dwupaku czy zostaje na oddziale.. u nas porody dalej w samotności. Takze stres przed wizyta jest ogromny. A przed porodem jeszxze większy:D
Trzymam kciuki ! Daj znac jak cos bedziesz wiedziala :)

Podobnie jak moja córka, a mnie dziś pani doktor powiedziała, że w czwartek ma dyżur na porodówce, więc fajnie by było jakbym urodziła w ten czwartek..., ale już się nie nastawiam na nic🤷😃.
Ja się w środę dowiem, czy jest jakaś szansa 😁 jak na ktg ani pół skurczu a do tego szyjka twarda to czekamy grzecznie do terminu i oby wtedy najpóźniej!

Dziewczyny ja to mam pecha !;( termin porodu na juz. Nie wiadomo co doktor zadecyduje a u mnie w domu awaria dwóch okien ;( okazało się że przy tych mrozach puscily jakies uszczelki czy cos i trzeba wymieniać okna. A mróz za oknem -15 stopni ;D dosłownie tragedia ;P

Dziewczyny ja to mam pecha !;( termin porodu na juz. Nie wiadomo co doktor zadecyduje a u mnie w domu awaria dwóch okien ;( okazało się że przy tych mrozach puscily jakies uszczelki czy cos i trzeba wymieniać okna. A mróz za oknem -15 stopni ;D dosłownie tragedia ;P
Zanim wrócisz ze szpitala z dzidziusiem, mąż zdąży ogarnąć 😉 w sumie nie ma wyboru 😂
Masakra jak mi się nie chce spać 🙄

reklama
Do góry