reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dzień dobry kobietki ☺️

Jak tam samopoczucia?
Jakie plany na niedziele?

U nas piękna pogoda już od rana.
Mała u dziadków od wczoraj. Także ja na śniadanie jem pizzę z wczoraj 😂, czytam książkę i tak przed 12 wyjdziemy spacerkiem do teściów i tam obiadek także dziś leniwy dzień 😊
Dzień dobry, samopoczucie niezłe, już przywykłam do tego wiecznie wzdętego brzucha 😅. My właśnie idziemy na plażę póki pogoda ładna, bo grożą dziś burzami 🙊

reklama
Dzień dobry przyszłe Mamusie :) według pierwszego dnia ostatniej miesiączki kalkulator pokazał 26lutego jako planowany termin porodu więc dołączam do Was :) zaraz nadrabiam zaległości w forum tzn przynajmniej ostatnie 20-30str. 😛

Ostatnia edycja:
Cześć [emoji3526] Pozwólcie że dołączę, termin 11 luty ciąża 3, dziecko drugie.
Jestem mamą zastępczą 2 chłopców (od urodzenia, obecnie nastolatkowie), biologiczna córka lat 9, Aniołka i obecnie jedna z najszczęśliwszych oczekujących mam [emoji4]
Witaj! ;) super rodzinka.
Dzień dobry przyszłe Mamusie :) według pierwszego dnia ostatniej miesiączki kalkulator pokazał 26lutego jako planowany termin porodu więc dołączam do Was :) zaraz nadrabiam zaległości w forum tzn przynajmniej ostatnie 20-30str. [emoji14]
Hej.
Napisz coś więcej o sobie ;)

Dzień dobry, samopoczucie niezłe, już przywykłam do tego wiecznie wzdętego brzucha 😅. My właśnie idziemy na plażę póki pogoda ładna, bo grożą dziś burzami 🙊

No ja powiem szczerze, że początki tej ciąży chyba troszkę bardziej dają mi się we znaki porównując ciąże z Kornelką 🙈

Super, korzystajcie ☺️
My nad morzem byliśmy 8-11 czerwca i jedziemy 17 sierpnia na 4 dni także już nie mogę się doczekać 🤗

No ja powiem szczerze, że początki tej ciąży chyba troszkę bardziej dają mi się we znaki porównując ciąże z Kornelką 🙈

Super, korzystajcie ☺️
My nad morzem byliśmy 8-11 czerwca i jedziemy 17 sierpnia na 4 dni także już nie mogę się doczekać 🤗
A wybraliście już dokąd jedziecie? Ja sobie patrzę na rodzinki z dziećmi i nie mogę uwierzyć, że już w przyszłym roku ja też będę tworzyć taką rodzinkę 🙉

reklama
Tak pierwsza ciąża :) taka trochę z zaskoczenia ale rodzice szczęśliwi :) Chociaż ja jestem bardziej sceptyczna i czekam na potwierdzenie od lekarza (wizyta za miesiąc), to P. już właściwie wybrał imiona i szuka dla siebie nosidełka 😁
Nigdy specjalnie nie interesowałam się ciążami bo ten temat zawsze mnie paraliżował więc chętnie będę korzystać z doświadczeń Mamusiek których to nie jest pierwsza ciąża :)

Do góry