reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Cześć dziewczyny,
mam pytanie odnośnie koszuli do porodu. Moja koleżanka rodziła w takiej z rzepami chyba moce mamy. Polecacie jakieś? To będzie mój pierwszy poród - już za chwilę zresztą a jeszcze nic nie kupiłam! ratujcie!

reklama
Cześć dziewczyny,
mam pytanie odnośnie koszuli do porodu. Moja koleżanka rodziła w takiej z rzepami chyba moce mamy. Polecacie jakieś? To będzie mój pierwszy poród - już za chwilę zresztą a jeszcze nic nie kupiłam! ratujcie!
Ja do porodu brałam najzwyklejszą koszulę i to taką której później nie szkoda wyrzucić

U mnie w szpitalu daja swoje koszule do porodu i dla mnie to jest dobre rozwianie bo nie niszczy sie swoich.
Do karmienia najbardziej sprawdzily mi sie koszule zwykle, zapinane ba guziki. Nie sa typowo ciazowe i mozna korzystac z nich później:-)

Warto odwiedzić strone swojego szpitala, czasami dziala tam szkola rodzenia i jest lista rzeczy, ktore warto zabrac ze soba do porodu dla mamy i malenstwa.

Hej dziewczyny. Jak dajecie sobie rade z ruchliwa dzidzia? Ja jestem w 33tygodniu ciazy a corcia wierci sie jakby miala super sily az czasem pod skora zaboli. To moja 4 ciaza i mam corcie 10 letnia i synka 1rok i 2 miesiace ale teraz to juz ledwo chodze z ta mala lobuzica. A gdzie tu do 2 lutego....

reklama
Hej dziewczyny Byłam dziś na wizycie okazuje się że mam cukrzyce i zostałam skierowana na Karową i tam się odbędzie cesarka ponieważ synek ułożył się pośladkowo. A przez dwa tygodnie od wizyty schudliśmy 1,5 kilo :( nie wiem co robic to moja pierwsza ciąża

Do góry