reklama
Nic a nic. Corcia jeszcze w brzuchu czeka. Chociaz lekarz kazal klasc sie na oddzial z rozwarciem to czekam w domku z poltorarocznym synkiem. I powoli glupoty dostaje bo chcialabym miec z glowy juz porod.A u Was co tam?Zadna sie jeszcze nie rozpakowuje?
G
gość17
Gość
Witajcie,od zajścia w ciążę,która straciłam nie odzywałam się, czekaliśmy 4mies żeby rozpocząć starania a wczoraj zobaczyłam dwie kreski. Tak sobie pomyślałam o tej mojej fasolce,że niedługo by była na świecie i pomyślałam też o Was. Życzę Wam kochane szczęśliwych rozwiązań,lekkich porodów i życzliwych szpitalnych warunków i żeby maluszki były zdrowe bo to najważniejsze.
raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Kordosia, gratulacje!!!! [emoji7] cudowna wiadomość, życzę Wam spokojnych 9 miesięcy [emoji173] dawaj tutaj znać do czasu do czasu jak tam Dzidziuś rośnieWitajcie,od zajścia w ciążę,która straciłam nie odzywałam się, czekaliśmy 4mies żeby rozpocząć starania a wczoraj zobaczyłam dwie kreski. Tak sobie pomyślałam o tej mojej fasolce,że niedługo by była na świecie i pomyślałam też o Was. Życzę Wam kochane szczęśliwych rozwiązań,lekkich porodów i życzliwych szpitalnych warunków i żeby maluszki były zdrowe bo to najważniejsze.
Super! Gratulacje! Wspaniałych 9 miesięcyWitajcie,od zajścia w ciążę,która straciłam nie odzywałam się, czekaliśmy 4mies żeby rozpocząć starania a wczoraj zobaczyłam dwie kreski. Tak sobie pomyślałam o tej mojej fasolce,że niedługo by była na świecie i pomyślałam też o Was. Życzę Wam kochane szczęśliwych rozwiązań,lekkich porodów i życzliwych szpitalnych warunków i żeby maluszki były zdrowe bo to najważniejsze.
Justyna_maj2017
Fanka BB :)
Gratulacje i życzę bezproblemowej ciąży już do końca [emoji4] odzywaj się czasem jak tam się macie [emoji6]Witajcie,od zajścia w ciążę,która straciłam nie odzywałam się, czekaliśmy 4mies żeby rozpocząć starania a wczoraj zobaczyłam dwie kreski. Tak sobie pomyślałam o tej mojej fasolce,że niedługo by była na świecie i pomyślałam też o Was. Życzę Wam kochane szczęśliwych rozwiązań,lekkich porodów i życzliwych szpitalnych warunków i żeby maluszki były zdrowe bo to najważniejsze.
Moje gratulacje, trzymam kciuki za Wasza rodzinkę:-*Witajcie,od zajścia w ciążę,która straciłam nie odzywałam się, czekaliśmy 4mies żeby rozpocząć starania a wczoraj zobaczyłam dwie kreski. Tak sobie pomyślałam o tej mojej fasolce,że niedługo by była na świecie i pomyślałam też o Was. Życzę Wam kochane szczęśliwych rozwiązań,lekkich porodów i życzliwych szpitalnych warunków i żeby maluszki były zdrowe bo to najważniejsze.
Kordosia super wiadomość! Gratuluję z całego serca i życzę wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Was.Witajcie,od zajścia w ciążę,która straciłam nie odzywałam się, czekaliśmy 4mies żeby rozpocząć starania a wczoraj zobaczyłam dwie kreski. Tak sobie pomyślałam o tej mojej fasolce,że niedługo by była na świecie i pomyślałam też o Was. Życzę Wam kochane szczęśliwych rozwiązań,lekkich porodów i życzliwych szpitalnych warunków i żeby maluszki były zdrowe bo to najważniejsze.
G
gość17
Gość
Dziękuję Bardzo,mam nadzieję,że u Was wszystko jak najlepiej. Na pewno zajrzę do was jak zaczną sie pojawia. Na świecie maluszki.trzymam kciuki
reklama