reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Na pewno będzie się cieszyła [emoji846] dzieci czasem tak maja. Super, ze wszystko ok i ze synek będzie. U mnie odwrotnie. Wczoraj się okazało, ze dziewczynka, na połówkowych ma mi potwierdzić [emoji846] ja na niska hemoglobinę i niski hematokryt dostałam Sorbifer i biore od wczoraj.
Też myślę,że się jej odmieni. Ja mam brać Chela-ferr bo niby dobrze się wchłania. Myślę tylko o tych suplementach czy nie za szybko mam je odstawić. A jak jest u Was dziewczyny?[/QUOTE]

reklama
Też myślę,że się jej odmieni. Ja mam brać Chela-ferr bo niby dobrze się wchłania. Myślę tylko o tych suplementach czy nie za szybko mam je odstawić. A jak jest u Was dziewczyny?
[/QUOTE]

Ja wcześniej brałam Femibion Natal 1 a teraz mamaDha premium. Poki co biore. Spytam na połówkowych czy mam brać dalej . Mysle, ze nie zaszkodzą jak będziesz brala.

Ja nadal biorę Doppelhertz Mama. Na ostatniej wizycie kazał brać. To są dwie tabletki dziennie i chyba dzieki nim zmuszam sie do śniadania, bo jedna bierze się rano druga wieczorem.

Też myślę,że się jej odmieni. Ja mam brać Chela-ferr bo niby dobrze się wchłania. Myślę tylko o tych suplementach czy nie za szybko mam je odstawić. A jak jest u Was dziewczyny?
[/QUOTE]Ja witamin nie biorę wcale. Jedynie dha zaczęłam teraz łykać i nadal kwas foliowy. Jak to Megi ładnie napisała przy dobrych wynikach i zbilansowanej diecie nie ma potrzeby łykać witamin. Gratuluję synka!

@Justyna_maj2017 też kiedyś bujałam się z tą e.coli, jakieś 3 miesiące, aż trafili z antybiotykiem. zrobił Ci antybiogram? Myślę,że Twój M powinien też się zbadać, bo może Ci dalej przekazywać ta bakterię
@Ewela821 gratuluję udanej wizyty! No i kolejny chłopaczek na forum :) który tydzień u Was dzisiaj?
Tak mam antybiogram. Słuszna uwaga. Mąż wybiera się akurat do lekarza to powiem, żeby poprosił o skierowanie na posiew :)

@Ewela821 gratuluję chłopczyka :)

Do nas wieczorem z niezapowiedziana wizyta wpadli tesciowie... Nie obyło się od wielu uwag na temat tego jak leczymy Agatke, jak ja ubieram, kąpię itd. Za każdym razem po ich wyjściu jestem klebkiem nerwów, a mąż jedynie mówi, że się mam nie przejmować. Ehhh dobrze, że przyjeżdżają tylko raz w tygodniu...

reklama
Dziękuję:) dziś jest 18+0 .

Ciesze sie, ze u Was wszystko OK :) To widze, ze jednak termin wg USG przesunal Ci sie o tydz., bo u nas dzis 17+1 (ew. 17+2 wg dwoch ostatnich USG). U nas raczej Dziewczynka :) ale lekarka mi to powiedziala jak bylam w szpitalu - bez wikszego przekonania ;) Milego dzionka!

Do góry