@Ewela821 mój syn tez chciał brata (i ja po cichu tez) a teraz bardzo sie cieszy na siostrę mówiąc ze bedą różne zabawki, a że on zostanie moim chłopcem numer jeden. U nas bardzo pomogło, że to on wybrał imię i jest z tego mega dumny bo jak teraz ktoś pyta to on z radością mówi ze będzie nazywała sie Nina i ze to on wybrał to imię
ile ma Twoja córka?
@justyna czasem raz w tygodniu to za dużo [emoji23] ja uwielbiam swoich teściów, ale jak tata zaczyna coś komentować to ja bardzo szybko go sprowadzam do parteru. Ja sie do ich decyzji życiowych nie mieszam i nie toleruje kiedy coś chcą wtrącać do moich, to samo zresztą z moja mamą jest
Co do witamin to ja wiem ze zbilansowana dieta to podstawa, ale biorąc pod uwagę jakoś produktów spożywczych jak i ilości opryskiwania owoców i warzyw to ja jednak wole do końca 2 trymestru brać fembion. Pózniej tylko D3 z k2 na okres zimowy.
Mąż mnie wkurza dziewczyny od paru dni i mam go ochotę rakietą wysłać w kosmos! Nie wiem czy to hormony czy sobie zasłużył [emoji23][emoji23]
Miłego dnia Kochane brzuszki [emoji8]