Caitlyn
Fanka BB :)
@Sandra181 - dziękuję - ja nie mam detektora i nie wiem jak to jest, w ogóle nie wiem gdzie teraz dzidziuś może być, także nie jestem w stanie pomóc
@karolina921 - oczywiście, że kciuki zaciśnięte wszystko będzie dobrze i za niedługo powiesz rodzicom i mam nadzieję, że się ucieszą I jak tam wizyta, bo już chyba jesteś po
@milusia83 - dziękuję, tak moja Mami pali chyba z 40 lat już jak nie więcej
@Karolajna89 - witaj i gratuluję
@Justyna_maj2017 - dziękuję i życzę miłych dzisiaj spacerów i przyjemnej pogody
@ForgetMeeNot - dziękuję bardzo
@Karolka2106 - dziękuję bardzo współczuję, że musieliście być aż w szpitalu nie ma nic gorszego niż chorujące dziecko. U mnie na szczęście dziś lepiej i temp chyba odpuszcza. Zaciskam kciuki za wizytę
@raz_dwa_trzy - myślę, że tętno jest dobre. Ja cały czas się zastanawiam nad tym detektorem ale nie wiem czy to nie jest wyrzucanie pieniędzy w błoto. Myślisz, że jak długo będzie można z niego korzystać?
@pszczolka81 - dziękuję
@wiola1198 - oby do stycznia i na pewno będzie później już dużo łatwiej
@Kordosia - Kochana zaglądasz jeszcze do nas?
@Baffi26 - i co tam u Ciebie? Zafasolkowałaś? Bo bałaś się, że mogło się teraz udać.
Pytałaś o Baffi. Tak z ciekawości podejrzałam jej profil i ostatnie wiadomości (z poniedziałku) w wątku o staraniach, to przekopiuję Ci tą wiadomość:
"Hej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze?? Po dlugich przemysleniach postanowilam do was wrocic. U mnie dzis 6 dzien cyklu pierwszy po poronieniu nie wiem jaki bedzie ani kiedy owu przyjdzie bo mialam nieregularne ale zakupilam testy owu i lecimy nienastawiam sie ze sie uda wrecz nawet zakladam ze znow pare miesoecy jak nie lat mi to zajmie ale próbujemy wszystkim staraczka zycze owocnych staran"
Widzę, że IrenaX tez działa, bo odpisała Baffi na tą wiadomość tak:
"Kochana, nawet myslalam o Tobie! Ja jeszcze czekam na pierwsza @...
tez chcemy się starać odrazu, nie wiem ile to potrwa (bo tez sporo czasu nam zajęło z pierwsza ciąża), ale nic nie trace, warto próbować
Baffi26 3 mam kciuki, teraz JUŻ musi być dobrze! Nie ma innej opcji - nie miałyśmy na to wpływu, mam tylko nadzieje, ze będziemy tulić swoje maleństwa już niedługo i chwalić się tu na staraczkach czy innych wątkach. Ściskam "