reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Tak, bo kupilismy mieszkanie w grudniu i zrobilismy tylko salon i sypialnie, a trzeci pokoik dla Maluszka zostal nie ruszony, trzeba zdrapac tapete, polozyc gladz na sciany, polozyc panele itd [emoji4]
A teraz Narzeczony ma urlop wiec to ostatnia okazja zeby sie za to wzial, bo tak na raty w weekendy to bedzie mu ciezko [emoji4]

To koniecznie Pana Tatę trzeba wykorzystać [emoji846] tez się nie mogę doczekać urządzania pokoiku dziecięcego, ale u nas to jeszcze trochę bo klucze do mieszkania odbieramy dopiero przełom września/października

reklama
To koniecznie Pana Tatę trzeba wykorzystać [emoji846] tez się nie mogę doczekać urządzania pokoiku dziecięcego, ale u nas to jeszcze trochę bo klucze do mieszkania odbieramy dopiero przełom września/października
Dokladnie [emoji12]
O to tak akurat najlepszy moment na szykowanie wszystkiego, pazdziernik-listopad [emoji4]

No pokój u nas też czeka do remontu, ale to jeszcze czas. Mój złota rączka sam wszystko ogarnie na szczęście. A na razie to musimy dwie starsze sztuki do szkoły obkupić. Wolę teraz stopniowo nic na ostatni dzień i wtedy będe się wkurzać tylko,że tego nie ma, to im się nie podoba itp.

U mnie ryzyko samoistego porodu przed 34 tygodniem wynosi 1:131 także teoretycznie tez wysokie ale lekarz stwierdził, że ogólnie jest dobrze.
Pozostałe wyniki patrząc juz na ryzyko skorygowane to :
Trisomia 21 - 1:1908
Trisomia 18 - 1:20000
Trisomia 13 - 1:20000

@Darsi super że u mamy ok.
@karolina921 zrób krzywą dla swojego spokoju. Na usg też bym na twoim miejscu gdzieś wbiła, choćby dla uspokojenia swoich nerwów.
@Katrina1993 my w pokoju malucha mamy póki co skład rzeczy wszelakich. Najpierw musimy urządzić garaż, bo mieliśmy tylko wiatę i dopiero niedawno zabudowaliśmy na garaż. Tylko trzeba tam półki porobić i wszystko z tego pokoju posortować i przenieść. I dopiero pokój będzie można urządzać. ;-)

@Darsi super że u mamy ok.
@karolina921 zrób krzywą dla swojego spokoju. Na usg też bym na twoim miejscu gdzieś wbiła, choćby dla uspokojenia swoich nerwów.
@Katrina1993 my w pokoju malucha mamy póki co skład rzeczy wszelakich. Najpierw musimy urządzić garaż, bo mieliśmy tylko wiatę i dopiero niedawno zabudowaliśmy na garaż. Tylko trzeba tam półki porobić i wszystko z tego pokoju posortować i przenieść. I dopiero pokój będzie można urządzać. ;-)
My też w tym pokoiku mielismy skladowisko rzeczy nie potrzebnych, ale dzis wkoncu oproznilismy piwnice ze wszystkiego po poprzednich wlascicielach, i pokoik jest juz pusty a wszystko wyladowalo w piwnicy [emoji1]

My też w tym pokoiku mielismy skladowisko rzeczy nie potrzebnych, ale dzis wkoncu oproznilismy piwnice ze wszystkiego po poprzednich wlascicielach, i pokoik jest juz pusty a wszystko wyladowalo w piwnicy [emoji1]
Zazdroszczę!!!! Ja jakoś nie mam weny żeby to ogarnąć. Ale w końcu trzeba. Nie ma już wymówek. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama
Ejjj to tak jak u nas :) trzeci pokój to biuro/siłownia/biblioteczka dokumenty i inne bibeloty. :) Zaczęliśmy już misje odgracania i trochę rzeczy poszło na Olx. :) Tak,żeby na jesień ruszyć z remontem :)

Do góry