reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Super, że wizyty udane, słodkie maleństwa :) Dbajcie o siebie dziewczynki, w takie upały trzeba jeszcze badziej uważać :( Ja zmykam luli, dobrej nocy :)

reklama
Dzieńdoberek;)
@anaa26 pij dużo wody to i łepek będzie mnie bolał ;) Chociaż ja ostatnio apapem się ratowałam, bo już nic nie pomagało, ale spycham te dolegliwości na pogodę bo chyba z głową jeszcze u mnie dobrze hahah./
3mam kciuki za dzisiejsze wizyty, @ForgetMeeNot o której wizytujesz?

Dzieńdoberek;)
@anaa26 pij dużo wody to i łepek będzie mnie bolał ;) Chociaż ja ostatnio apapem się ratowałam, bo już nic nie pomagało, ale spycham te dolegliwości na pogodę bo chyba z głową jeszcze u mnie dobrze hahah./
3mam kciuki za dzisiejsze wizyty, @ForgetMeeNot o której wizytujesz?

Dopiero o 17 po pracy, tzn. godzinę wcześniej muszę się zerwać [emoji846] a Ty o której?

Ah, ta płeć, jak mi się marzy córeczka o jenyyy..... ale jak czwarty siusiorek to też będę szczęśliwa - mam wszystko, oprócz mini mini ubranek. ;)

@ForgetMeeNot powodzenia

@gaya11 - mi też się strasznie dluzy,ale masz rację zaraz 1 trymestr strzeli.

Ja 2 idę a cytologie i się zastanawiam czy mi zrobi usg, a prenatalne mam 13.08. To tyle czasu ☹️

reklama
Dopiero o 17 po pracy, tzn. godzinę wcześniej muszę się zerwać [emoji846] a Ty o której?
Ja mam teoretycznie o 16.00, ale pewnie się nastoję znów z 1.5 h w kolejce do rejestracji, to możliwe, że wejdziemy o podobnej porze :)

Jest taki skwer od rana, że się od razu nic nie chce, masakra, nienawidzę upałów. Dla mnie idealna temp. to 18-22 stopnie, ani mniej ani więcej.

Do góry