reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Karolina przechodziłem przez 15 stron bo dzisiaj będąc na urlopie przypomniało mi się ze miałaś w Piatek mieć wyniki!! Gratulacje Kochana to super duper wieści!

Przepraszam Kochane jestem na urlopie i odpoczywam od wirtualnego świata! Mam nadzieje, ze u Was i fasolek wszystko super :)

A ja mam taki duuuuzy brzuch wieczorami jakby conajmniej tam bliźniaki były [emoji23]
A dziękuję za pamięć [emoji173]️. Udanego urlopowania [emoji4]

A my dziś Toruń zwiedziliśmy. Mini zoo, zamek krzyżacki, starówka. Dzieciaki zachwycone, my w sumie też tylko ten upał najgorszy, już wieczorem to aż niedobrze mi było[emoji57]. Byle do piątku bo wtedy ma przyjść ochłodzenie w końcu [emoji3][emoji106]. Niedawno wróciliśmy. Wszyscy już śpią, a ja kończyłam ogarnianie domu po tajfunach moich. Nie wiem jak one to robią, ale przez 5minut potrafią z idealnego porządku zrobić zaawansowany burdel [emoji6]Dobrej nocy!

reklama
Witam mamusie;) Nie było mnie trzy dni bo spontanicznie wybraliśmy się ze znajomymi nad jezioro pod namiot tylko wieczorami Was szybko podczytywalam.Wczoraj padłam jak mucha o 21.30 a teraz 5 i oczy jak 5 złoty:szok:zwariuje:baffled:. Niedługo mąż ma urlop i jedziemy na kilka dni nad morze też pod namiot( uwielbiamy żyć choć przez chwilę innym standardem, szczególnie dzieci są zachwycone:)) a później powrót do domu i ogromne docenienie swojej prywatnej łazienki ,normalnej kuchni i łóżka:D:D.To jest niesamowite. I mam pytanie- boje się na tym etapie ciąży normalnie kąpać w jeziorze i siedziałam jak osiołek na leżaku pod parasolem w czasie gdy reszta pluskała się w przyjemnej wodzie:( A Wy pływacie normalnie czy tylko moczycie nogi tak jak ja? Oczywiście chodzi mi o jezioro i morze bo w basenie to wiem ,że moge;) ?

A dziękuję za pamięć [emoji173]️. Udanego urlopowania [emoji4]

A my dziś Toruń zwiedziliśmy. Mini zoo, zamek krzyżacki, starówka. Dzieciaki zachwycone, my w sumie też tylko ten upał najgorszy, już wieczorem to aż niedobrze mi było[emoji57]. Byle do piątku bo wtedy ma przyjść ochłodzenie w końcu [emoji3][emoji106]. Niedawno wróciliśmy. Wszyscy już śpią, a ja kończyłam ogarnianie domu po tajfunach moich. Nie wiem jak one to robią, ale przez 5minut potrafią z idealnego porządku zrobić zaawansowany burdel [emoji6]Dobrej nocy!
Karolina a daleko macie do Torunia? Pytam bo w sierpniu w Toruniu jest świetne widowisko Bella Skyway i te same pokazy są przez 7 dni od 21.08. My byliśmy pierwszy raz w zeszłym roku i powiem szczerze,że dech zapiera. Dlatego w tym roku również chcemy się wybrać jak ja dam radę bo to jest w godzinach wieczornych a potem jeszcze długo powrót do domu. Ale polecam bo warto:)

Karolina a daleko macie do Torunia? Pytam bo w sierpniu w Toruniu jest świetne widowisko Bella Skyway i te same pokazy są przez 7 dni od 21.08. My byliśmy pierwszy raz w zeszłym roku i powiem szczerze,że dech zapiera. Dlatego w tym roku również chcemy się wybrać jak ja dam radę bo to jest w godzinach wieczornych a potem jeszcze długo powrót do domu. Ale polecam bo warto:)

Około 60-70km :) w tamtym roku byliśmy na festiwalu światła. Ale w tym się nie wybieram. Dzikie tłumy, ogląda to się najlepiej późnym wieczorem, a o ile ja mogę siedzieć to dzieciaki najlepiej jak maks po 21 idą spać. Ale faktycznie jeżeli ktoś nie był, a do Torunia ma niedaleko to warto jechać jak najbardziej obejrzeć iluminacje [emoji106][emoji5]

Hej kochane. Uff, nadrabiam czytanie co tam sie u Was działo ;) Mi weekend minął w sumie całkiem spoko, sobota na działce a wczoraj Łeba i wieczorem na kajakach byliśmy. A się cieszyłam jak dziecko, sama na środku jeziora,bez męża, dzieciaków- miałam czas na rozmyślanie a fasolce mojej.
@Juti777 doskonale Cię rozumiem, dzisiaj ja mam nalot teściowej wrrrrrr :baffled:

Jak ja się cieszę, że nas nikt nie najeżdża bo musiałabym zrobić rewolucję życiową im [emoji6]. U nas panuje zasada jak nie zapraszają to nie jedziemy, nie przyjeżdżają. Mi to bardzo odpowiada bo lubię u siebie w domu czuć się komfortowo. I mieć wpływ na to kto i kiedy nas odwiedza [emoji4]
Tak samo nie wyobrażam sobie teraz z trójką dzieci zrzucać się rodzicom czy teściom na głowę bez zapowiedzi. Najmłodsi już nie są, dalej pracują zawodowo i też mają prawo odpocząć w ciszy [emoji6]

Hej Dziewczyny,
Wyszłam właśnie od gina, wszystko jest książkowo :biggrin2:
Słuchaliśmy serduszka, piękne przeżycie.
Maluszek ma CRL 39.16mm
Dziś jest 10t i 6 dzień ciąży.
Także na swoim przykładzie uspokajam Was wszystkie
Dołączam zdjęcie z dzisiejszego USG

Załączniki

• 20180730_090625~2.jpg
    20180730_090625~2.jpg
    744,7 KB · Wyświetleń: 86
Hej kochane. Uff, nadrabiam czytanie co tam sie u Was działo ;) Mi weekend minął w sumie całkiem spoko, sobota na działce a wczoraj Łeba i wieczorem na kajakach byliśmy. A się cieszyłam jak dziecko, sama na środku jeziora,bez męża, dzieciaków- miałam czas na rozmyślanie a fasolce mojej.
@Juti777 doskonale Cię rozumiem, dzisiaj ja mam nalot teściowej wrrrrrr :baffled:
Uwielbiam Łebę :)) chyba moje ulubione miejsce nad Bałtykiem :) :) super. Mam nadzieję, że odpoczęłaś :)
Hej Dziewczyny,
Wyszłam właśnie od gina, wszystko jest książkowo :biggrin2:
Słuchaliśmy serduszka, piękne przeżycie.
Maluszek ma CRL 39.16mm
Dziś jest 10t i 6 dzień ciąży.
Także na swoim przykładzie uspokajam Was wszystkie
Dołączam zdjęcie z dzisiejszego USG
Super,gratuluję pięknego bobasa :) :) wiem jaka to ulga :) My idziemy jutro na usg nt i też się stresuję

reklama
Do góry