reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
My właśnie wróciliśmy z nad jeziorka [emoji4] dziś pierwszy raz nie mogłam się zmieścić w swoje spodenki. Za nic nie szło ich zapiąć w pasie, a na wadze - 1kg czyli już powoli mnie wzdyma, chociaż nadal tego nie widać [emoji1] ehh ale celebruję każda taką chwilę bo to moja ostatnia ciąża i jeszcze za tym wszystkim pewnie zatęsknię kiedyś tam[emoji4]. Dobrej nocy!

reklama
A teraz zamówiłam do karmienia taka mam nadzieję że się sprawdzi ... zdjęcie poniżej

Załączniki

• Screenshot_20180723-180137_eBay Kleinanzeigen.jpg
    Screenshot_20180723-180137_eBay Kleinanzeigen.jpg
    188,7 KB · Wyświetleń: 94
Cześć,
Pięknie widzieć Wasze rosnące cuda
Ja od czwartku nie czuję się jak w ciąży- mam dużo siły, piersi zrobiły się"flakowate" i nie bolą, brzuch już nie wzdęty...
Mam nadzieję, że lekarz mnie nie weźmie za panikarę i pomimo że wizytę umówioną mam za 2 tygodnie, idę jutro, bo nerwowo nie wytrzymam

Dziewczyny, zastanawiam się po jakim czasie od zakończenia wykańczania mieszkania mogę się wprowadzić? Chodzi o kompletne wykończenie czyli kleje, zaprawy, farby... Co myślicie?

Cześć,
Ja od czwartku nie czuję się jak w ciąży- mam dużo siły, piersi zrobiły się"flakowate" i nie bolą, brzuch już nie wzdęty...
Mam nadzieję, że lekarz mnie nie weźmie za panikarę i pomimo że wizytę umówioną mam za 2 tygodnie, idę jutro, bo nerwowo nie wytrzymam

Hmmm... na tygodniu czułam się podobnie, jak nie w ciąży. Ja idę we wtorek. A kiedy byłaś ostatnio? Wiesz, lepiej pójść o jeden raz za dużo niż jeden za mało... mysle, ze lekarze są przyzwyczajeni, ze przyszłe mamy są pełne obaw

@ForgetMeeNot ostatni raz byłam 10/07 potem lekarz miał urlop i wraca właśnie jutro.
Dokładnie też uważam, że lepiej się upewnić, zresztą lekarza mam świetnego.
Tylko jeszcze trzraba w miarę bez nerwów przeczekać do jutra...
Pocieszam się, że może organizm wkracza już powoli w 4 miesiąc i następują zmiany.
Pojawiły się objawy takie jak płaczliwość i zmiany skórne na twarzy.
Zobaczymy, ale nerwy niestety swoje robią ...

Cześć,
Ja czuję się podobnie, tylko piersi mnie bolą ale też są "flakowate" myślę że hormony powoli zaczynają być stabilniejsze i przez to objawy stały się lagodniejsze. Będzie dobrze kochana ;)

Dziewczyny, zastanawiam się po jakim czasie od zakończenia wykańczania mieszkania mogę się wprowadzić? Chodzi o kompletne wykończenie czyli kleje, zaprawy, farby... Co myślicie?
Trudno powiedzieć, chodź w dzisiejszych czasach używa się bezpieczne środki. A nawet jeżeli dobrze wywietrzysz to taki zapach utrzymuje się bardzo długo... ale myślę że nie powinnaś się tym za bardzo przejmować, chyba że drażni cię któryś z zapachów to może powinnaś lepiej jakiś czas poczekać.

@ForgetMeeNot ostatni raz byłam 10/07 potem lekarz miał urlop i wraca właśnie jutro.
Dokładnie też uważam, że lepiej się upewnić, zresztą lekarza mam świetnego.
Tylko jeszcze trzraba w miarę bez nerwów przeczekać do jutra...
Pocieszam się, że może organizm wkracza już powoli w 4 miesiąc i następują zmiany.
Pojawiły się objawy takie jak płaczliwość i zmiany skórne na twarzy.
Zobaczymy, ale nerwy niestety swoje robią ...

Ja ostatnio tez byłam 10.07 [emoji846] wydaje mi się, ze to hormony mniej szaleją po prostu. Mnie piersi bolą, ale nie są już takie napompowane. Spokojnie, ale idź dla własnego spokoju [emoji846]

reklama
Do góry