ForgetMeeNot
Fanka BB :)
No nie mamy Raz dobrze, ze wynik przyszedl szybko - raz zle. Tak to juz jest. Ja wiem z sms od lekarza ze jest niskie ryzyko, a wynikow brak - bo na ich przeslanie (sa juz do odebrania w rejestracji) maja az 14 dni! I tak czekam i czekam... A o co chodzi z tym 24 i 25?
Co do samych wyników to one musza zostac przeliczone no i nie znamy wartosci min. i max. dla wolnych podjednostek pappy i bhcg - tylko podaja mediane (wartosc srednia) - czyli nie mamy podanych widełek od - do dla danego tygodnia. Bedzie dobrze Na dodatek apetyczna Muff_inka pisze, ze tez tak miała
Meeen ja dzis cały dzień przed kompem A Mąż wraca za 10 min.! Dobrze, że Rodzice podrzucili mi paszteciki i zupke, ale jeszcze musze zlozyc pranie, wypakowac zmywarke i ogarnac kwiaty na tarasie Ale ten dzien mi szybko leci... Dziś jest w ogole 13+1 Zaczał sie zatem 4 miesiac, a co za tym idzie II trymestr Ewela i Sumer świętujecie?
Gratuluje w takim razie rozpoczęcia II trymestru [emoji846] oczywiście życzę aby był spokojny i cudowny.
A z tym 24 to lekarz na krew do Pappa kazał mi iść po 24.07 wiec poszłam 25.07 zeby wyniki były na wizytę zaplanowana na 31.07.