Ewela821
Fanka BB :)
DziękujęEwela mega ogromne kciuki za jutro i za wyniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęEwela mega ogromne kciuki za jutro i za wyniki
No i pięknie ) można odetchnąc i nakarmic dzidziusia jakimiś lodamiHej mamuśki ja już po wizycie I jestem szczęśliwa bo moje dziecię rośnie ma już 2,5 cm I serduszko bije szybko jestem w 9t1d. Karta założona kolejna wizyta za 4 tygodnie..
Nie odezwałam się wtedy bo nie jestem tak delikatna i odrazu się nie obrażam. Tylko zrobiło mi się głupio i poprostu usunęłam swoją wypowiedź,która dziwnie skomentowalaś i mnie zle osadziłaś bo nie zrozumiałaś o co mi chodzi. Nie uwazam też ,ze jestes wredna bo sie nie znamy ,pomyślałam tylko wtedy jak mozna takim byc no ale było minęło. Poprostu uważam,że żadna z nas nie naciąga pracodawcy na l4 tylko skoro jest taka możliwosc to dlaczego nie skorzystać . Większość z nas chodzi do lekarza prywatnie a składki zdrowotne płacimy nie male więc trochę grosza się przyda a przy tym spokoju i wolnego w ciazy.Jeszcze się w życiu napracujemy a ciąża to wyjątkowy czas.Ja prowadzę działalność i też poszłam na l4 bo nie chce się za bardzo forsować i ryzykować choc pracę mam bardzo fajną. Ale wrócę do niej w przyszłośći i zdążę się nacieszyć do emerytury PozdrawiamTo Ty na tym forum "starszyzna" jestes jesli chodzi o wiek ciazy
Tutaj w UK mowia, ze badania prenatalne daja % prawdopodobienstwa, ale nie wykluczaja wad
Nie sadze, ze jestem wredna czy uszczypliwa, raczej szczerze I w slowach nie przebieram. Jesli Cie zranilam kiedys moja wypowiedzia to przepraszam, nic nie pisalas, trzeba bylo mnie od razu do pionu ustawic
A co L4 to sa ludzie, ktorzy biora, bo jest taka potrzeba, a sa tacy co biora dla wygody I pieniedzy.
Ja też miałam niedawno krwawienie. Okazało się że mam krwiak ok 2cm.Lekarz na IP napisała że krwiak jest niewielki. Może Twoją doktor po rozmiarze krwiaka i ilości krwi jaka się ewakuowala twierdzi że krwiak jest duży. Nie martw się wszystko będzie dobrze. PozdrawiamLeżeć i leżeć i brać leki. Dopisała luteine doustnie, dupka 3x dziennie. Leci ze mnie ale mówiła,ze będzie lecieć bo to co mam w środku musi wylecieć i się oczyścić ale powinno lecieć coraz mniej. Zobaczymy ale byłam pewna, ze dzidziuś już nie żyje.
Brzuch nie boli nic.
Wiem,wiem każdy lekarz mi to powtarzał dlatego się zdecydowaliśmy. Szanse mamy takie same jak każda inna zdrowa para. Mam jutro wizytę o 18 ale pewnie będzie opóźnienie jak zawsze i nie wiem jak wytrwam do wizyty Chyba gdzieś jutro wyjadę bo w domu nie usiedzę No ale zobaczymy@KasiaKaty wyniki Piątek albo Poniedziałek, a ze ja mam nerwicę to jakby rok czekania [emoji28] jak sie czujesz?
@karolina921 dziękuje [emoji4] obyś miała racje. A jak teraz z Twoim spaniem?
@Ewela821 Kochana szanse na kolejne dziecko z Zespołem masz niemożliwe niskie. O której wizytujesz? Trzymam kciuki!