KasiaKaty
Fanka BB :)
To wystarczylo powiedziec ze masz problemy zdrowotne, od poczatku pisalam, ze na L4 oczywiscie JESLI jest taka potrzeba, a to, ze wspominasz o tym dopiero teraz to nie moja winaA mnie sie wydaje że niedojrzałe jest ocenianie kogoś kogo się nie zna. Jestem na urlopie wychowawczym więc w domu.natomiast nie wiesz czy pracując byłabym w stanie to robić.oczywiste że każda kobieta sama wie i sama o tym nie decyduje. Mam bardzo poważne problemy z kręgosłupem, uniemożliwia mi to normalne funkcjonowanie,rehabilitację itd.wiec zwolnienie otrzymałabym że wskazaniem.zreszta to tak dla Twojej wiadomości,że wolę mieć pieniądze żeby móc skorzystać z pomocy kiedy sama nie wstanę z łóżka.dzieki za radę.szok. Ps. To,że Ty nie masz takiej możliwości lub musisz męczyć się pomimo złego samopoczucia nie znaczy że inne również musza.swietne podejście-ja mam przeliczane,reszta też ma mieć.milego dnia bo widzę że skutecznie można go sobie zepsuć.
To jest forum I sa tutaj kobiety z roznymi doswiadczeniami, przeswiadczeniami I opiniami I jesli zadajesz pytanie to musisz liczyc sie z roznymi odpowiedziami..ale widze, ze cos ruszylo, wiec chyba guziczek przycisnelam...
Ja jestem nauczona, zeby byc uczciwa I szanowac innych, I tak zyje, I tego naucze moich dzieci