Hejo,
u nas pogoda do bani, naprawdę, mam już dość takiego lipca, gdzie to cudowne słońce,,,wolałabym się smażyć niż popadać w depresję jesienną
Mnie ogólnie mdłości już ustąpiły, czasem coś zamuli, ale ten gorzki smak, senność minęła. Co gorsza, pojawiła się bezsenność i milion snów....
KasiaKaty - o widzisz Kasiu, ja tyle razy w ciązy byłam i nie wiedziałam, co prawda wiedziałam, że łożysko zaczyna pracę na całego....
Jutii no to całe szczęście
Gabrysia95 no to gratki, niech rośnie mały brzdąc
Wiola trzeba być dobrej myśli, i myśleć przede wszystkim pozytywnie, który to u Ciebie tydzień?
GAya11, uuuuu, to u mnie na odwrót, generalnie nie jem fast foodów, ale ostatnio zeżarłam i posżło mi na zdrowie
Buka83 gratuluję i oby do przodu...
Justyna_maj ja przetestowałam każdy rodzaj żurawiny na rynku i zamawiam teraz żurawinę Biovea ze Stanów jest sprowadzana, Koszt ok. 50 zł, ale nic mi tak nie pomaga jak ten cudowny lek.... Jeżeli się da, to nie bierz furaginy, pij hektolitry, ona jest niewskazana w pierwszym trymestrze. Termofor, 2 nospy, urosept, żurawina plus lactovaginal, żeby również zredukować infekcję.
Karlusia no współczuję bardzo...
Karolina921 no szybko zleci, ja dopiero 27go, czyli za całe 10 dni, a dla mnie to wieczność, ten czas pomiędzy wizytami się tak ciągnie. I najlepsze jest to, że po wizycie tak na 2 tygodnie jestem całkiem spokojna, a potem znowu stres