Juti777
Fanka BB :)
Jak czujesz potrzebę sprawdzenia czy wszystko ok to jasne, że idź do innego. Ja bym poszła. Ja mam na razie średnio co 3 tygodnie, to tak akurat.Mój brzuch tez już jest wyraźnie powiększony, wyglada jak taki wiecznie objedzony i wzdety, w każdym razie tez już nie nosze obcisłych moich spodni. Dziwne w sumie, bo myślałam, ze zacznie coś być widać w drugim trymestrze, ale ogólnie jestem bardzo szczupła i miałam płaski brzuch wiec może w nim nie było miejsca, dlatego tak szybko;D
A ja mam pytanie co ile mniej więcej robicie usg? Ja mam teraz długa przerwe jak dla mnie, następna wizyta to dopiero usg prenatalne i jakoś taka niespokojna jestem, ze wolałabym między czasie wizytować raz i zobaczyć, ze dzidziol spokojnie sobie rośnie. Mój lekarz jest na urlopie ale mocno się zastanawiam czy nie wybrać się do innego czy przesadzam... dotąd chodziłam co dwa tygodnie i mnie to uspokoiło (najpierw zobaczyć czy we właściwym miejscu bo jestem po pozamacicznej, potem czy jest serduszko, potem zaraz czy wszystko ok itd)
PS. Suwaczek ci trochę za starą ciążę pokazuje. ;-)