Darsi
Fanka BB :)
@Katrina1993 - ja mam 170 cm i tak jak już wspomniałam zaczynam z 69,9 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teraz już 73.9 [emoji14]A ja mam 167 cm i zaczęłam z 63,5 kg, ale mam już 65,5
Oby, bo siebie nie widzę w przeciwnym wypadku@Megghan - hihi głodomorek ale może teraz tak masz a później się apetyt unormuje i nie będzie tak źle.
Trzymam kciuki żeby fasolka była w dobrym miejscu z pięknie bijacym serduszkiemNie było mnie chwilę i 15atron do nadrobienia ja jestem mega niska 154cm i ważyłam 50kg przytyłam w ciąży 25jadłam jak ptaszek,jak się okazało w 2tug po porodzie zeszło ze mnie 16kg.syn miał 4150 i 61cm,łożysko potężne a ja miałam tyle wody w sobie że nogi jak .rreszta spadła równie szybko.fakt że nie ćwiczyłam w ciąży,ale chętnie bym tego spróbowała dziś się okaże o 16 45 mam USG i poleconego ginekologa.podobno dobry specjalista ☺
Nie było mnie chwilę i 15atron do nadrobienia ja jestem mega niska 154cm i ważyłam 50kg przytyłam w ciąży 25jadłam jak ptaszek,jak się okazało w 2tug po porodzie zeszło ze mnie 16kg.syn miał 4150 i 61cm,łożysko potężne a ja miałam tyle wody w sobie że nogi jak .rreszta spadła równie szybko.fakt że nie ćwiczyłam w ciąży,ale chętnie bym tego spróbowała dziś się okaże o 16 45 mam USG i poleconego ginekologa.podobno dobry specjalista [emoji5]
3mam kciuki by było wszystko ok[emoji2] oczywiście odzywaj się. To dorodnego Synusia urodzilas[emoji6]Nie było mnie chwilę i 15atron do nadrobienia ja jestem mega niska 154cm i ważyłam 50kg przytyłam w ciąży 25jadłam jak ptaszek,jak się okazało w 2tug po porodzie zeszło ze mnie 16kg.syn miał 4150 i 61cm,łożysko potężne a ja miałam tyle wody w sobie że nogi jak .rreszta spadła równie szybko.fakt że nie ćwiczyłam w ciąży,ale chętnie bym tego spróbowała dziś się okaże o 16 45 mam USG i poleconego ginekologa.podobno dobry specjalista [emoji5]