Caitlyn
Fanka BB :)
To ja w takim razie tylko 2 cm niższa od Ciebie Chciałabym w dniu porodu ważyć nie więcej niż 80-85 kg, ale zobaczymy czy się upilnuję. Na razie mnie odrzuca od jedzenia, nie wskazuje nic na to żebym się miała objadac.Bo ja kochana startowałam z dużą wagą bo 84kg i musialam sie bardzo pilnować. By nie było jakiś rzucawek czy cukrzycy. Lekarz mi wyliczył optymalną wagę jaką powinnam przybrać i tego się trzymałam [emoji5]
A z Zosią też miałam nie przekraczać 10kg. Ale tyle wymiotowałam, że najpierw 5 schudłam i potem te 5 mi wróciło, a przed porodem waga pokazywała 88kg czyli o 2 więcej niż na początku ciąży [emoji2]
Matko dziewczyny jakie wy chudziny. To ja na początku ciąży ważyłam 83kg. Teraz 81 przy 165 [emoji23][emoji23][emoji23]
Cóż no brzucha to mi na pewno za szybko nie będzie widać. O ile w ogóle [emoji16] bo z Zosią Ci co nie widzieli to w życiu by się nie domyślili nawet przy końcu, że ja w ciąży jestem [emoji6]
Przy Mikim, przyznaję, nie pilnowałam się i jadłam dosłownie za dwóch. Co z tego, że mi 10 kg zeszło po porodzie, jak wróciło potem znów w ciągu 2 miesięcy, bo miałam głupie nawyki. Na święta Bożonarodzeniowe ważyłam tyle co w dniu porodu, z własnej głupoty.
A 45 kg to ja ważyłam proszę państwa ostatni raz może w 3 klasie podstawówki? ;D Tylko dodam, że wzrostow¥ wtedy bardzo szybko rosłam i w nagle w 5 klasie stanęłam na tych 163 cm, z najwyższej zrobiłam się najniższa w klasie Waga niestety nie chciała stanąć haha [emoji14]